dimecres, 19 de maig del 2010

Victòria en el darrer partit de la temporada: C.F. Bellvís 4 - 1 C.F. Palau d'Anglesola

El Club de Futbol Bellvís va acomiadar l'actual temporada 09-10, amb un partit a casa davant l'afició, en motiu de les cassoles de Sant Isidre, festa celebrada a la vila.

El partit, va ser poc lluït i sense gaire història. Hem d'agrair a l'equip del Palau, que tot hi haver jugat el dia abans enfront del Coll de Nargó, es prestessin a jugar el diumenge al poble.

Els dos equips doncs, van jugar un partit net però clarament mancat d'intensitat, ja que es jugaven poc més que l'orgull de guanyar a un rival pròxim geogràficament.

Marià va marcar el primer dels blaugrana després d'una bona jugada del Bellvís per la banda esquerra. Tot i així, el Palau va empatar el partit ben aviat, amb un gol de falta directa on l'equip Bellvisenc va dormir més del compte.

Els homes d'Àngel, més ficats en el partit, van gaudir de bones ocasions per avançar-se de nou, però no va ser fins a les acaballes del primer temps que David, després d'una centrada mil·limètrica de Juanca, va marcar el 2-1.

A la represa, millor joc del Bellvís, que va jugar tot el segon període pensant només en atacar. Civit va gaudir de moltes ocasions, però entre els pals i l'encert del porter visitant, els gols no van arribar. Alín, que debutava diumenge, va marcar el tercer després d'una internada individual i batre el porter amb cama esquerra i finalment Marià de nou, va marcar el quart, avançant-se a la defensa en un còrner.


Bon partit doncs, per a acomiadar una brillant temporada.

Recordem que els entrenaments segueixen durant el mes de Maig, si no hi ha novetat, cada divendres.


Amunt Bellvís!