diumenge, 12 de setembre del 2010

Empat en el debut a 2a Territorial: CF Ribera d'Ondara 2 - 2 C.F. Bellvís.

El Club de Futbol Bellvís va debutar amb un empat en la seva estrena a la 2a Territorial.

Els homes d'Àngel, van desplaçar-se a la localitat de Sant Antolí, per enfrontar-se al Ribera d'Ondara, equip que milita a la Segona i Primera Territorial des de fa moltes temporades.

El Bellvís va començar nerviós i dubitatiu, acomodant-se al camp de terra i a la nova categoria. Tot i així, i a mesura que anaven passant els minuts, els blaugrana van estirar les seves línies i van arribar amb perill a la porteria contraria. Bakary i Juanca, molt actius durant el primer temps, van disposar d'un parell d'accions per avançar el Bellvís en el marcador, però no van tenir sort.

A la represa, el Bellvís va sortir més ben posicionat sobre el camp, i a poc a poc, es va fer amb el domini de l'esfèrica. Cal dir-ho, domini intermitent, ja que el mal estat del terreny de joc dificultava qualsevol acció de creació.

Tot i així, amb l'empenta dels atacants del Bellvís, els del Pla van avançar-se en el marcador. Primer, amb una gran jugada de Civit i Bakary que finalment Juanca amb la cama esquerra acaba transformant en gol. Després, amb una nova jugada de contraatac que un altre cop Juanca va culminar amb una fantàstica vaselina per damunt de la sortida del porter local.

Semblava que amb el 0-2, el Bellvís tenia les coses molt de cara, però en el tram final del partit, els nervis van passar factura als visitants que no van saber aguantar el marcador.

L'excés de faltes a la frontal de l'àrea, feia que el Ribera centrés i busqués amb perill la rodalia de l'àrea defensada per Jesús. Finalment, en una centrada per la banda dreta, el Ribera va avançar-se en el marcador, recollint un davanter local una pilota franca dins l'àrea petita que va acabar enviant al fons de la xarxa.

Quedaven vint minuts, i en un parell d'accions el Bellvís va quedar-se amb 10 per expulsió de Kiko, al veure la segona groga. El partit era llavors d'anada i vinguda i en una contra el Ribera va empatar el partit amb un gran xut des de fora de l'àrea.

El Bellvís ho va intentar, i fins i tot va veure com li anul·laven dos gols per fora de joc, però el marcador ja no canviaria.

Debut amb empat doncs, i primer punt que suma l'equip en aquesta nova etapa.