dimarts, 5 d’octubre del 2010

2ª victòria lluny del municipal: UE Gerb 1 - 3 CF Bellvís.

El Club de Futbol Bellvís va aconseguir sumar una nova victòria aquest diumenge en el seu retorn a la Segona Torritorial.

Va ser en un difícil desplaçament al camp del Gerb, on els nois d'Àngel van endur-se el triomf per un clar 1-3.

En un partit d'anada i tornada, el Bellvís va dur el domini del partit i de l'esfèrica durant la majoria de fases del partit, fet que va provocar que durant molts minuts, l'assetjament a la porteria local fos constant.

El partit va començar prou malament per als interessos dels Bellvisencs, ja que Marià, en una jugada fortuïta, va haver d'abandonar el terreny de joc, en fer-se un tall profund a la cella.

Tot i disposar de més domini, i gaudir d'algunes arribades amb parell, no va ser fins passada la primera mitja hora de joc, que el Bellvís va avançar-se en el marcador. Ivan, amb un gran xut des de fora de l'àrea, va superar per dalt el porter local, i va posar les coses al seu lloc. Semblava que en el que restava per arribar a la mitja part, el Bellvís duria el control del partit, però no va ser així. El Gerb va estirar-se, i en una de les poques ocasions de que va disposar, va aconseguir empatar.

Sense temps per a res més, els dos equips van encarar el túnel de vestuaris.

Durant el segon període, major domini del Bellvís, que tot i així, no aconseguia culminar en gol les ocasions clares que sorgien de les botes de Bakary, Civit i Juan Carlos.

El Gerb, veient les dificultats dels blaugrana per marcar el segon, va creure en les seves possibilitats, i va buscar la igualada. Però Pau i la defensa del Bellvís van estar molt forts i no van abaixar la guàrdia, deixant sense opcions l'atac local.

Finalment, a pocs minuts del final del partit, i tot i sofrir dues lesions més, de Bep i Civit, el premi a la constància va ser per al Bellvís, que amb un remat de cap d'Antonio, anticipant-se al porter local, va marcar el segon per deliri dels jugadors del Bellvís i dels seus afeccionats i afeccionades.

A partir d'aquest moment, el partit va ser ja més plàcid per al Bellvís que en un contracop, i aprofitant una errada del porter, va marcar el tercer mitjançant Juan Carlos.

Tres punts més que suma el Bellvís en aquesta nova i il·lusionant temporada, que el situen de forma provisional, en segon lloc a la classificació del grup 14 de la Segona Territorial.