dilluns, 10 de gener del 2011

Victòria in-extremis: CF Bellvís 3 - 2 CF Castellciutat

Gran i èpica victòria la que va aconseguir un Club de Futbol Bellvís que una setmana més, va saber afrontar les adversitats, i va superar un voluntariós i millorat CF Castellciutat, per un ajustat 3-2.

El partit es presentava complicat per al Bellvís, que com ja és habitual en les darreres setmanes, presentava un onze circumstancial. Tot i les adaptacions en posicions menys habituals, els jugadors van plantejar un gran match, amb voluntat de portar el ritme del mateix des del primer minut.

Però tot va trencar-se quan al minut 10 de partit, Alin, per doble targeta groga, es veia obligat a abandonar el terreny de joc, i deixava l'equip amb un jugador menys quan faltava tot el partit.

Els homes d'Àngel però, mai van tirar endarrere, i van buscar amb insistència i treball la porteria contraria. L'equip blaugrana va disposar d'un parell de bones ocasions, però finalment Civit, de magistral llençament de falta va establir el 1 a 0 al marcador.

El Castellciutat, motivat per la darrera victòria, va estirar les seves línies, i amb un jugador menys, creava perill a l'àrea defensada per Jesús. Fins i tot van aconseguir provocar un penal, que el mateix Jesús (i ja en van tres) va aconseguir deturar.

Amb l'avantatge mínim al marcador, però sabedors que quedava una part d'allò més complicada els jugadors van encarar els vestuaris en la mitja part.

Durant el segon període, complicacions per al Bellvís, que ben aviat, va veure com el rival l'empatava. Pilota centrada al bell mig de l'àrea, mal refús dels locals, i el Castellciutat que col·loca la pilota al fons de la xarxa. Era l'empat a un, i deixava el resultat del partit a l'aire.

Però els blaugrana van continuar assetjant la porteria visitant, i van gaudir d'un parell de bones ocasions per aconseguir el segon. Però va haver d'aparèixer de nou Civit, reconciliat amb el gol, qui va establir el segon amb una bona jugada dins l'àrea petita.

Eufòria a les grades del municipal, que ja veia com els tres punts es quedaven a casa. Però el que és el futbol, en un instant tot pot canviar.

Pilota perduda del Bellvís, contraatac amb pilota llarga de l'equip visitant, i en una indecisió de la defensa local i la porteria, el Castellciutat fa el segon.

Quedava encara temps per aconseguir el tercer, però un rival motivat, i amb superioritat numèrica, feia presagiar un resultat complicat. Ambdós equips van entregar-se al màxim per aconseguir marcar el definitiu tercer gol, però finalment el Bellvís, va establir de córner el gol de la victòria. Kiko, incorporat als instants finals, va marcar amb un grandíssim cop de cap el gol que feia que els tres punts es quedessin a casa.

Així va arribar l'èxtasi a la grada del Bellvís, que feia dies que no gaudia d'un partit tant disputat.

Divendres, després de l'entrenament, llangonissada popular al pub 9-Titanium per celebrar la victòria, i preparar ja el difícil partit de diumenge al camp del Ponts.