dilluns, 14 de febrer del 2011

Un punt que val la quarta plaça: CF Bellvís 1 - 1 CF Gerb

Partit atípic el que es va viure ahir al municipal del Bellvís. Poques vegades el Bellvís ha dominat tant un partit al seu camp i no s'ha endut la victòria.

El futbol és així, deia aquell, i ens reserva dies de tota manera. Ahir sense merèixer-ho, dos punts van volar del municipal.

El Bellvís, amb la plantilla al complert, sabia de la importància del que estava en joc, però potser va mancar una mica de concentració en els primers compassos del partit, i aquí van sorgir els problemes de l'equip.

Un dubtós penal en el minut 5 del partit, va marcar el signe del mateix. El Gerb transforma i des d'aquell moment renuncia a l'atac i es tanca al darrere intentant sortir a la contra.

El Bellvís va crear perill en moltes ocasions, encara que li costava agafar desprevingut el seu rival, ja que gran part del partit va jugar-se en camp contrari.

L'equip blaugrana va disposar de moltes ocasions a pilota parada, però entre la defensa visitant i el seu porter, van desmuntar totes les opcions de gol.

Tot i la derrota, l'equip va conjurar-se per sortir amb molta empenta durant el segon període, i així va ser.

Els deu primers minuts van ser de setge total a la porteria del Gerb, i el Bellvís va tenir les seves millors ocasions, però el gol seguia sense aparèixer.

Civit va enviar una pilota al pal més endavant amb un xut llunyà, i Juanca, amb bons xuts des de la frontal, avisava que el gols s'estava coent. Però no va ser fins als minuts finals quan Kiko, de nou providencial, va marcar per baix recollint una bona passada per sobre de la defensa.

L'empat arribava quan encara hi havia temps de marcar el segon. En un seguit de corners semblava que el Bellvís obtindria la victòria, però al final, tot i el temps afegit, només un punt va quedar-se al municipal.

Punt que semblava dolent, però que combinat amb les derrotes dels rivals, ha donat a l'equip la 4a posició provisional.

A lluitar doncs aquesta setmana, per mantenir-la! Amunt Bellvís!