diumenge, 27 de març del 2011

Tornem a guanyar a casa: Bellvís 1 - 0 Miralcamp

L'equip va aconseguir ahir allunyar els fantasmes que durant la setmana planaven pel municipal, i amb una nova victòria per la mínima a casa, i ja és la quarta, va sumar tres punts molt importants per mantenir una setmana més la 4ª posició en el grup 14 de la Segona Territorial.

Com tots els derbis de la temporada, el partit és presentava igualat, amb dos equips que ja van oferir un gran espectacle en la primera volta, i que buscaven els punts per no separar-se de les posicions capdavanteres.

L'equip, va mantenir-se serè i ferm en defensa durant els primers compassos, i això li va donar la confiança que li va marcar en la jornada passada davant el Bellpuig. Tot i jugar amb el vent en contra durant la primera part, el Bellvís va fer un esforç per sortir amb la pilota controlada, i enllaçant amb els seus jugadors més avançats.

Al voltant de la mitja hora de joc, i mitjançant una passada en profunditat, Bakary, va trencar de forma merescuda la seva llarga mala ratxa, i amb un gran xut creuat va marcar el 1-0, que deixaria els tres punts a casa.

Durant el primer temps, fou quan el Miralcamp més va buscar l'empat, i fins i tot va disposar d'una claríssima ocasió en un u contra u davant Pau, que el porter Bellvisenc va deturar amb molt d'encert.

El segon període va ser de domini altern, amb un Bellvís concentrat en no perdre l'avantatge i el Miralcamp, que sobretot durant els darrers 20 minuts, va buscar amb insistència l'empat.

Felip, amb una brillant jugada individual podria haver marcat el segon a les acaballes del partit, però el seu xut va sortir fora per poc.

Al final, resultat mínim per al Bellvís, però vàlid al cap i a la fi, que serveix per truncar una breu ratxa de dos partits sense perdre.

Ara ja toca pensar en la següent jornada, diumenge 3, on l'equip visitarà el complicat camp de l'Ivars, equip que ve de perdre el seu derbi contra el Bellpuig en aquesta jornada.