dilluns, 4 d’abril del 2011

Derrota immerescuda fora de casa: CE Ivars 2 - 1 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va perdre ahir fora de casa, un partit en que durant moltes fases del joc, va semblar que era possible treure alguna cosa més.

La primera part va ser força igualada, amb un Bellvís tranquil i un Ivars un pèl més insistent per la necessitat de punts.

Un parell de bones accions per banda dels locals van intimidar Jesús, ahir jugant en el lloc de Pau, però no van acabar en gol.

La pilota va acabar al fons de la xarxa al voltant del quart d'hora de joc, quan en una falta indirecta, el jugador local s'equivoca, i la col·loca al fons de la xarxa en xut directe. Així doncs, ensurt per al Bellvís, però gol ben anul·lat.

Calia no despistar-se, ja que l'Ivars estava apretant, i en un parell d'accions, es podria haver avançat en el marcador.

Finalment, va aconseguir-ho en un penal més que discutible, i després d'una greu errada del Bellvís que va estar a punt de significar el 0-1. L'àrbitre va marcar com a pena màxima una càrrega de Bep sobre el davanter local, quan la pilota anava en direcció de fora de banda. L'Ivars no va desaprofitar el regal, i va marcar el 1-0, resultat amb el qual s'arribaria al descans.

El Bellvís, a la represa, va sortir encara millor, i va aconseguir empatar el partit al minut 50. Bakary, va recollir una pilota dins l'àrea, i amb molt d'encert, la va col·locar per sobre del porter marcant el primer gol dels blaugrana.

Foren els millors minuts del Bellvís. Semblava que el segon gol del nostre equip arribaria aviat, però els minuts van anar passant i l'empat no es movia. Calia ésser fort, per no deixar escapar almenys un punt.

Però la sort d'altres partits, va desaparèixer, i l'Ivars, amb una falta llunyana, va aconseguir marcar el segon. Pilota amb rosca que es passeja per davant de tot l'equip, ningú encerta a treure, i sense que ningú la toqui, acaba al fons de la xarxa. Era el minut 87 de partit, i el Bellvís va quedar-se sense reacció.

A la desesperada va buscar un empat que mai va arribar. Derrota amarga en un bon partit, igualat, però on l'equip no va merèixer la derrota. El pròxim rival, ara al municipal Joan Solé, és el CE Oliana.