dimarts, 10 de gener del 2012

Derrota per la mínima en un partit vibrant: CF Bellvís 1 - 2 CF Bellcairenc

Mal inici d'any per al Club de Futbol Bellvís, que va perdre en el seu primer partit del 2012 davant un bon Bellcaire per un gol a dos.

El partit va començar amb un bon Bellvís damunt del terreny de joc, amb ganes de fer bon futbol i de començar l'any amb una victòria.

El Bellcaire, per la seva part, demostrava el seu potencial damunt el terreny de joc, intentant també fer un bon futbol i estirant al màxim les seves línies per no deixar sortir l'equip local amb facilitat.

El Bellvís però, va ser més incisiu durant el primer temps, i en una bona jugada pel centre del camp, Edu posa la pilota llarga a l'espai per Cristian, qui s'emporta la pilota fins l'àrea rival, i amb un fort xut amb cama dreta situava el 1 a 0 en el marcador.

Bon inici del Bellvís, que fent millor futbol, aconseguia avançar-se en el marcador.

A partir d'aquí, el Bellcaire va treure's progressivament del damunt el domini del Bellvís, i poc a poc, va portar el perill a la porteria de Pau.

El porter del Bellvís, en un gran nivell de forma, va realitzar dues accions de mol mèrit evitant el gol quan ja semblava que la pilota entrava. Però finalment, quan ja faltava poc per al final del primer temps, una bona centrada del Bellcairenc al segon pal va acabar amb la pilota morta dins l'àrea gran, on el davanter visitant, ben situat, no va fallar. L'empat era just pels mèrits d'uns i altres durant el primer temps.

Durant el segon període, el partit va continuar igualat, amb els dos equips lluitant per posar-se per davant però sense acabar de concretar les seves ocasions.

Els minuts van anar passant, i ni un ni altre equip eren capaços de marcar el 2n. El Bellvís va estar a punt d'aconseguir el gol definitiu al voltant del minut 80, quan un magnífic cop de cap d'Alin va estavellar-se al travesser.

Quan els dos equips ja esperaven el xiulet final i donaven per bo l'empat, la mala fortuna va aliar-se una vegada més amb el Bellvís. Córner que treu el Bellcaire per banda esquerra, la pilota cau fora de l'àrea, i des d'allí l'empalma un jugador visitant situant-la a l'escaire, Pau arriba just per treure-la, però no pot fer res perquè el refús no acabi als peus del davanter visitant, que marcava a plaer.

Resultat injust pels mèrits d'uns i altres, que deixa el Bellcaire a la part alta i que condemna el Bellvís a la zona baixa a l'espera del proper partit al camp del Sant Guim.