dilluns, 10 de setembre del 2012

Victòria 4-2 en el partit de debut contra l'Ivars

El Club de Futbol Bellvís va guanyar ahir per 4 gols a 2 el CE Ivars en el primer partit a casa de la temporada 12-13.

En una calorosa tarda de diumenge, i una gran entrada al municipal Joan Solé, el Bellvís va sortir al camp disposat a no deixar escapar els tres punts i a iniciar el campionat amb una victòria.

El partit no podia començar millor pels locals. El primer quart d'hora fou de joc fluït, domini constant i amb moltes ocasions de gol. Ben aviat, Peruchet va marcar el primer després d'engaltar amb la dreta un fort xut des de la frontal. Les coses s'encarrilaven i el Bellvís seguia buscant ampliar el seu avantatge en el marcador.

I ho va aconseguir ben aviat, amb una gran jugada de Piró per banda esquerra, que després de deixar asseguts un bon nombre de defenses rivals, va servir en safata a Horra que sense cap problema va marcar el segon.

El còmode resultat feia preveure un partit plàcid, però en uns breus instants, tot es va complicar.

Dos errors consecutius en defensa van permetre a l'Ivars empatar un partit en el que no havia fet mèrits per aconseguir res. El Bellvís no va saber reaccionar, i amb nervis i un joc poc vistós, es va arribar a la mitja part.

El segon període, va ser còmode de nou per al Bellvís, que va demostrar la seva superioritat i arribava constantment amb perill a la porteria de l'Ivars.

Civit, només entrar va estavellar una pilota al pal que ja entrava, i tant Cristian com Horra van tenir bones opcions de posar l'equip per davant. Però finalment, va ser Piró qui va creuar una pilota amb l'esquerra enviant-la a l'escaire de la porteria rival i marcant el 3r.

La manca d'encert va evitar la golejada del Bellvís, que tot i així va marcar el 4t a pocs minuts del final, obra de Cristian en una jugada magistral on va regatejar rivals fins la mateixa ratlla de gol.

Important victòria que dona moral a l'equip, per iniciar la competició i el primer desplaçament diumenge vinent al camp de l'Arbeca.

Consulteu la resta de resultats de la primera jornada a la web: http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=15542365&CodGrupo=15542496&CodTemporada=8&CodJornada=1

1 comentari:

Ramon ha dit...

Enhorabona Josep Mª, bon començament, al contrari de nosaltres.
Esperem aixecar-nos de la sutracada.

Una abraçada