dilluns, 26 de novembre de 2012

Empat contra el líder: CF Bellvís 1 - 1 CF Solsona

Gran partit el disputat ahir al municipal Joan Solé entre els dos millors equips del grup 14 de 3ª Catalana: el CF Solsona i el CF Bellvís.

Tot i que el camp no es trobava ahir en les millors condicions per a la pràctica del futbol, ambdós equips van jugar un partit vistós, sempre buscant la porteria rival, i sense conformar-se amb l'empat en cap moment.

La primera part va començar amb un Bellvís incisiu, que es podria haver avançat en un bon remat d'Alín que va sortir fora per ben poc. Però a partir del quart d'hora, el Solsona es va espolsar el domini local, i buscant la profunditat dels seus dos puntes, va buscar amb encert la porteria local.

Pau es va erigir en home clau del Bellvís, traient dues pilotes molt clares en dues bones jugades dels rivals. Tot i així, el Bellvís defensava amb coratge el joc ràpid i vertical del Solsona, que es feia difícil de deturar. Finalment però, els del Solsonès van rebre el premi al seu millor joc, culminant a plaer una bona jugada col·lectiva, on el Bellvís va estar tou a l'hora de tallar la jugada.

Tot i anar per darrera en el marcador, l'equip va mirar endavant i amb la derrota per la mínima es va arribar al final dels primers quaranta-cinc minuts.

L'inici de la segona part fou vibrant, i aviat es va veure que el Bellvís podria aconseguir quelcom positiu.

L'empat va nàixer d'una recuperació en zona defensiva, la pilota la prolonga David per Piró, que s'interna a l'àrea i serveix a Civit que no perdona i estableix l'empat.

Èxtasi a la grada i al camp, per l'empat que permetia a l'equip seguir somiant.

El partit era d'anada i tornada, amb els dos conjunts buscant sense descans ampliar l'avantatge. El Solsona va arribar en un parell d'ocasions amb claredat, però les seves centrades en línia de fons no van trobar mai rematador.

Per la seva part, el Bellvís va veure com li anul·laven una ocasió clara de Genís sota pals, i com Juanca i Horra en dues ocasions molt clares, no van estar encertats per ben poc.

Finalment, i quan ja faltaven escassos segons per acabar, la defensa del Bellvís va treure sota pals la darrera rematada del Solsona que hauria significat la victòria visitant.

Així doncs, repartiment de punts entre dos equips en forma que ho van donar tot sobre el terreny de joc.