dilluns, 11 de novembre del 2013

Derrota immerescuda: CF Bellvís 0 - 1 CF Bellcairenc

El Bellvís va perdre ahir a casa i veia així com es trencava la ratxa de victòries consecutives.

El partit va estar marcat pel fort vent, sobretot durant la segona part, que va dificultar i molt el joc d'un i altre equip.

La primera part fou de clar color local, amb un Bellvís que ho intentava amb el vent a favor, i un Bellcaire que intentava sortir a la contra.

Ni un ni altre equip van inquietar en excés la porteria contrària i amb l'empat a zero es va arribar al final dels primers 45 minuts.

El segon temps va ser molt diferent, ja que el vent va bufar amb més força i això va facilitar les coses al Bellcaire.

El Bellvís sortia del seu camp amb dificultats, però tot i així no feia concessions en defensa.

Quan faltava molt poc per arribar al final del partit, i els dos equips donaven per bo l'empat, una gran jugada visitant va significar el 0-1.

Cop dur per al Bellvís, que en els darrers minuts ho va intentar més amb el cor que amb el cap i no va poder establir la igualada.

Toca refer-se i intentar guanyar al camp del Tàrrega! Endavant!