dilluns, 13 de gener del 2014

Gran victòria contra un bon rival: CF Bellvís 3 - 0 CF Miralcamp

Victòria contundent d'un Bellvís sòlid en defensa i que va començar el 2014 aconseguint els tres punts al Municipal.

El partit va començar molt bé per als homes d'Àngel, que van fer un primer quart d'hora excel·lent i en una recuperació de pilota de la davantera local, Cristian serveix a Isaac que afusella el porter del Miralcamp quan encara no s'havien jugat cinc minuts de partit.

Tot i el dur cop que va significar per als visitants rebre un gol tant aviat, no van abaixar els braços i en cap moment van donar la sensació de ser un equip de la zona baixa de la taula, futbol ordenat i uns mitjos amb molta qualitat van posar el Bellvís en problemes, que tot i així va tenir un parell d'ocasions clares i fins i tot un pal per tancar el partit ja al primer temps.

La segona part fou més o menys similar, amb domini visitant, però amb un Bellvís que sortia bé a la contra i creava molt perill.

El fet de perdre només per un gol donava esperances als visitants, que van intentar-ho durant tot el segon temps i fins i tot van tenir una clara ocasió que la defensa del Bellvís va treure sota pals quan la pilota ja entrava.

Els canvis i el bon joc d'Àngel i Marc van donar aire al Bellvís, i en dues jugades els blaugrana van tancar el partit.

Primer en un gran gol de cap de Mesalles en un córner, i finalment una gran jugada individual de Cristian que rep la pilota al mig del camp i tot sol avança fins a la porteria rival desfent-se del porter visitant i marcant a plaer.

Tres punts que acosten l'equip a la zona capdavantera de la taula, a l'espera del proper partit al camp del Vallfogona, on caldrà guanyar per seguir amb la bona dinàmica de resultats.