dilluns, 7 d’abril del 2014

Una altra derrota lluny del Municipal: CF Bellcairenc 2 - 0 CF Bellvís

Partit discret del Bellvís en un camp sempre difícil com és el del Bellcaire. La primera part fou força igualada, i amb ocasions per les dues bandes.

Pau fou com sempre l'amo i senyor sota pals, i tot i que va faltar criteri ofensiu, el Bellvís va disposar de tres ocasions claríssimes per marcar.

En la primera Toni s'inventa una genial acció individual, que ell mateix envia a l'escaire de la porteria quan semblava que la pilota entrava. El rebot cau a peus de Manel que a porta buida va enviar la pilota alta per ben poc.

La tercera fou de l'omnipresent Cristian, que va enviar fora una bona vaselina per sobre del porter del Bellcaire.

Però com ja ens acostuma a passar, l'empanada va arribar als primers minuts del segon temps. Dues bones contres del Bellcaire ens van situar 2-0 i sense capacitat de reacció.

A partir d'aquí, uns minuts de poc joc i actitud, fins arribar al darrer quart d'hora de partit, on l'equip va jugar amb més cor que cap, i va intentar marcar un gol que el posés al partit. Les ocasions van ser-hi, però va mancar resolució.

Nova derrota a fora, l'assignatura pendent de l'equip, i a esperar un fort CEEF Tàrrega diumenge vinent a casa.