dilluns, 24 de novembre del 2014

U a zero i cap a casa: CF Bellvís 1 - 0 CF Ponts

La tònica d'enguany dels partits a casa: victòria per la mínima.

La veritat és que ens agrada patir, i ahir, després del partit contra el Ponts, vam recordar la històrica Temporada 10-11 on vam aconseguir fins a 5 vegades aquest resultat a casa. Enguany, ja en portem 3, i seguides!

Com ja comença a ser habitual, vam merèixer més en un partit molt seriós, on la principal novetat va ser l'entrada de Juan al lateral dret, ocupant Peru la baixa de l'absent Vidal en la posició de central. La resta de l'equip fou més o menys l'habitual, tot i que amb les baixes de Piró i Toni per lesió, dos jugadors claus per a l'equip.

Els primers minuts van ser del Ponts, que venia hipermotivat després de la golejada d'escàndol que va infringir al Bellcairenc la passada jornada. Tot i el domini, els visitants no van concretar cap acció i Costa, molt segur sota pals, no va haver d'intervenir més que per deturar centrades i faltes laterals.

El Bellvís, va tenir diverses sortides a la contra, però una vegada més, van ser tallades una vegada i una altra pel col·legiat, assenyalant diversos i alguns ben dubtosos fores de joc.

El partit no pintava gens bé per al Bellvís quan al límit del 45, Vigatà fou expulsat per veure la segona targeta groga.

Lluny de caure en el desànim, l'equip va treballar més que mai, i durant la mitja part, l'entrenador recol·locava els jugadors per tal de suplir la baixa del nostre lateral esquerre. Mesalles va passar al central i Peru ocupava la banda esquerra, mentre que Horra es situava en banda dreta deixant a Eloi com a referència en atac.

L'equip va mantenir el bloc compacte en defensa, i durant els deu primers minuts, va aguantar com va poder les escomeses del Ponts.

Però poc a poc, el partit es va anar igualant, i el Bellvís, amb un Edu i Ovidi incommensurables al centre del camp, es va anar fent amb el control del partit.

En un córner a favor del Ponts, arribaria el primer del partit. Pilota que treu la defensa, arriba a Edu que enllaça amb Eloi, aquest posa la pilota a l'espai per Horra i el nostre killer, la clava amb un fort xut que supera el porter. Contra de manual i el primer al sac.

Seria l'últim, tot i que en una jugada calcada, Eloi tornava a marcar però l'àrbitre l'anul·lava de forma incomprensible per fora de joc.

El Ponts, també va quedar-se amb 10, i el partit es va equilibrar. Fins al final, els visitants van buscar l'empat, però una vegada més la solidesa defensiva local va ser clau.

Nova victòria, i tres punts més per sortir de la zona baixa.

Dissabte, derbi comarcal contra el Miralcamp.