dilluns, 18 de març del 2024

Jornada 20: CF Bellvís 2 - 1 UE Gardeny

Per fi va arribar una nova victòria del nostre equip al Municipal, que no es produia des de la Jornada 8, el 19-11-2023, contra el Sudanell i per 3-2.

Gran primera part de l'equip, animat de nou per la nostra fidel afició, que de nou, i tal com podeu veure a les fotos i vídeos, omplia el camp de futbol de Bellvís.

Tot i les nombroses ocasions i de fer un futbol més fluït que el del nostre rival, no vam ser capaços d'avançar-nos en el marcador i vam arribar amb el 0-0 inicial a la segona part.

La represa va continuar amb un clar color local, amb l'equip amb ganes de fer gaudir l'afició amb una victòria que feia massa que se'ns resistia. Sergiu va tenir una ocasió clara i Kiko, girant-se dins l'àrea, va enviar un fort xut per damunt del travesser.

Una pilota llarga del Gardeny mal rebutjada per la nostra defensa va suposar una clara pena màxima que els rivals van transformar. 0-1 i una vegada més (quantes en portem ja?) a remar contra corrent.

L'equip ho va intentar una vegada i una altra. Sergiu va estavellar un remat de cap al travesser i vam servir un bon grapat de córners tot i que no vam ser capaços de generar perill.

Finalment, i tal com podeu veure al nostre Instagram, dues bones accions del Kiko ens van permetre remuntar el partit.

La primera, una fantàstica jugada individual després d'una acció atacant. La segona, un control boníssim després d'una passada llarga de l'Edu que va servir per posar el 2-1 amb el deliri de la parròquia local. Ja ens tocava!

Us deixem alguns vídeos d'accions ofensives i de la celebració de l'equip. Visca el Bellvís!