diumenge, 22 de setembre del 2024

Pretemporada 24-25: CF Bellvís 3 - 5 CF Agramunt B

Derrota de l'equip en un nou test de pretemporada. El partit es va jugar al municipal de Golmés per la intensa pluja que va caure durant lo dissabte a Bellvís.

Bon partit de l'equip, sobretot en atac, que va ser capaç d'avançar-se 1-0 al marcador amb un bon gol del Jordi Costa.

Tot i així, els errors a la porteria ens van portar a perdre el domini del partit i l'Agramunt va fer dos gols abans de la mitja part, posant-se 1-2.

A la represa, els visitants van fer el tercer i semblava que la derrota seria clara. Però al minut 82, l'Eloi feia el 2-3 i tres minuts després, lo Xavier Gras, flamant fitxatge del poble, posava l'empat a 3 al marcador que feia justícia al bon treball de l'equip.

Tot i així, dos nous errors quan el partit ja arribava al fina van suposar la derrota de l'equip i el marcador final es va situar en un clar 3-5.

Nou test doncs dels homes de Miquel Martes per preparar l'inici de temporada. Us recordem que podeu segui el dia a dia del Club també al nostre Instagram