dilluns, 14 d’octubre del 2024

Jornada 2 24/25: CF Castelldans 1 - 4 CF Bellvís

Gran partit el que va poder contemplar diumenge al matí la nombrosa parròquia Bellvisenca desplaçada a Castelldans. I és que encara que el Kalikenyo Rock va liar més gent del poble de la que ens pensàvem, els nostres jugadors van "fer bondat" i estaven en plena forma pel partit.

Els locals es van avançar amb un gol al minut 8, però lo nostre capità Kiko, va empatar després d'una jugada a pilota aturada al minut 10. Empatar tant ràpid ens va donar molta confiança i el nostre joc, igual que el temps, es va anar desemboirant.

Les coses encara van semblar més clares quan al minut 44, just abans d'arribar a la mitja part, l'Albert Pedrós feia el 2n en una nova falta lateral.

La segona part va continuar amb el domini Bellvisenc i de nou lo Kiko, immens al capdavant de l'equip, va marcar l'1 a 3.

Abans d'acabar encara i va haver temps de que un altre jugador del poble, en aquest cas lo Jaume Pascual, fes el quart i definitiu des del punt de penal. Podeu veure tres dels quatre gols al nostre compte d'X

Màxima satisfacció i il·lusió doncs entre la nombrosa afició desplaçada, a qui agraïm el seu suport una vegada més.

La pròxima jornada l'equip descansa degut a la retirada del Templers. Lo proper partit de l'equip serà lo diumenge de Festa Major, a casa, en un derbi apassionant contra el Bell-lloc.