diumenge, 25 de maig del 2008

Brillant Final de Temporada

Bellvís 6 - 1 Tèrmens

Magnífic final de temporada per al Bellvís, que tot i la pluja, va derrotar de forma clara el Térmens per 6-1 al municipal.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades. La primera, molt més igualada, va estar marcada per l'alternança en el marcador, on el Bellvís es va avançar ben aviat mitjançant un bon gol de Civit, però el Térmens va empatar el partit a la següent jugada. Semblava llavors que tot quedava obert de nou, però el Bellvís va treure les urpes quan més les necessitava, i en dos contracops, va sentenciar el partit.

El segon gol el va marcar Civit després d'una passada brillant de Pau, que va servir des de la seva pròpia porteria. El tercer, el va firmar Ivan, consolidant la seva gran temporada, després d'una jugada enrabessada a l'àrea del Térmens, que va acabar amb el 3-1.

La història del match es va acabar llavors, i tant uns com altres, ja van veure clarament que només era un partit de tràmit.

A la represa, el Térmens va perdre un jugador en els primers instants, per culpa d'una expulsió totalment innecessària, i això va tranquilitzar els ànims locals, que van passar pels seus pitjors moments. Després d'una segona expulsió, el Térmens va jugar millor, i amb només 9 homes, va tenir durant una estona contra les cordes l'equip Bellvisenc.

Tot i així, Civit, molt inspirat davant la tarda d'ahir, va marcar el 4t i de nou, va trencar el ritme del partit. A partir de llavors, grans jugades del Bellvís. Marià, molt actiu, ho va provar remenant-se amb gràcia dins l'àrea, però no va poder firmar el seu últim gol abans de les vacances, i fins i tot Juanca va tenir una gran ocasió xutant des de fora de l'àrea.

El cinquè gol, va arribar de pena màxima. Després d'un parell de temporades en blanc, l'equip va cedir gentilment, l'ocasió de xutar el penal a qui us escriu que, emulant amb molt encert a John Terry, va fallar tirant a les mans del porter. Tot i així, va marcar al refús del porter, introduint la pilota dins la xarxa visitant. (i vaig respirar tranquil)

Civit va arrodonir la seva tarda de glòria amb el sisè i definitiu gol, que rubricaba una temporada irregular, però finalment prou positiva, on el Bellvís ha acabat amb 54 punts a favor.

Aquesta setmana però, toca treball de nou, ja que estem inmersos en la cel·lebració dissabte vinent del 80è aniversari del club.