dilluns, 19 de maig del 2008

Victòria de Prestigi

BELLVÍS 4 - 2 ARRELS


En una de les diades més emotives de les que es poden gaudir a Bellvís, la de les cassoles de Sant Isidre, el Club de Futbol Bellvís va brindar una magnífica victòria a la seva afecció, derrotant per 4-2 uns dels aspirants a l'ascens de categoria, el CE Arrels de Solsona.

El partit fou igualat del principi fins al final, i cal dir, que tot i l'abultat del marcador final, l'Arrels va plantar cara en tot moment, i fins als últims instants del match, va estar lluitant per emportar-se tres punts molt importants per a ells, que els haurien permés continuar somiant amb l'ascens, però que finalment, es van quedar a Bellvís.

En un inici trepidant, però molt més efectiu que les jornades anteriors, el Bellvís va marcar dos golassos abans de la mitja hora de joc, que li van donar la tranquilitat que necessitava per afrontar el partit amb garanties. El primer fou obra de Civit, qui, amb l'esquerra i de forma magistral, després d'una passada d'Olivié des de darrera, va marcar el 1-0. Però el millor encara estava per arribar, l'Arrels ho provava, però el Bellvís va sortir a la contra, jugada de toc, pilota que arriva a Civit, canvia a David a la banda contraria, fa un magnífic retall que deixa assegut al defensa de l'Arrels, i serveix a Marià a l'àrea petita, qui en un remat de somni, agafant el porter a contrapeu, marcà el 2-0.

Bojeria a la grada i en la plantilla bellvisenca, que no es creia el que estava vivint. Cares de circumstàncies a la banqueta de l'Arrels, on veien que les opcions d'ascens s'esvaien per moments.

Tot i així, el Bellvís va caure en els seus errors habituals, i en una pilota perduda, va propiciar que els visitants marquessin el 2-1.

Semblava que tot quedava obert de nou, però només un minut després, una altra magnífica jugada per la banda del Bellvís, la va culminar Civit, que establia el 3-1 i deixava el conjunt de Solsona sense opcions a remuntar.

A la represa, els homes de Tiburci i Batalla eren sabedors de la importància de mantenir la tranquilitat i la serenor, i així ho varen fer. Amb una defensa férrea, capitanejada per Pau, més enorme que mai durant el partit d'ahir, el partit va seguir el mateix caire que a la primera part. L'Arrels ho intentava, Pau ho aturava tot, i el Bellvís va aprofitar les ocasions que va tenir. En una nova jugada de banda, Marià va establir el 4-1 avantçant-se a la veterana defensa de l'Arrels i provocava ja la histèria en les files locals.

Felip i Bep, cal dir-ho, van saber treure dues pilotes que ja anaven a gol, i en moltes ocasions, Pau va saltar més que ningú en jugades dividides i serveis des de la cantonada, fet que va propiciar que el marcador del Bellvís no sofrís sobresalts.

Tot i la bona tasca de la defensa, on cal destacar la figura d'Olivié, soberbi durant tot el partit, l'Arrels va establir el 4-2, que només serviria per arrodonir el resultat.

Alegria i festa al final del partit, amb aplaudiments des de la grada, i trofeus per ambdòs equips. Felicitats a tota la plantilla, i perdoneu la tardança ;).

1 comentari:

Felip ha dit...

Hola a tothom,

Primer de tot felicitar al nostre capità, l'autor d'aquesta crònica la qual tots els adjectius es queden curts per alavar-la.
Seguidament felicitar a l'equip que va fer un partidàs contra un equip molt dur el qual ens va posar les coses molt difícils, tot i que el resultat es una mica enganyos.
Molt bones les fotos que hi ha entre la crònica, si n'hi ha més les podries penjar a la web de Bellvís.org.
Avui tothom a entrenar que s'han de parlar de temes serios per la propera temporada i per suposat nececitem un concens de tota la plantilla.
Salut i Força.