dissabte, 3 de maig del 2008

C.F. BELLVIS l'art del tiki-taka però a lo bèstia

El passat dijous, dijous, 3 / abril / 2008, uns dels jugadors de l'actual plantilla, Xavi Guardiola, ens va deleitar des del seu blog, amb aquest magnífic text sobre el nostre club.

Val molt la pena, i us convido a llegir-lo. És un petit homenatge a ell, per ser-hi, i per fer-nos gaudir amb el que escriu, i a nosaltres, perquè que collons, tambè ens ho mereixem. Aquí va...



Una altra passió, el futbol, creieume que la tobo a faltar com poques coses, però... circumstàncies que te la fan aborrir. Esperem recuperar l'ilusió aviat!

L'esport en equip en general mola, però si estas envoltat de gent tant espectacular i entregada com aquesta passa a ser un luxe formar part d'aquest equip.



Eus aquí la plantilla del C.F. Bellvís:

1. Rosendo: Es “més gos que el jeure” però un bon porter, quan vol, que es poc sovint.
2. Juan: Urca Urca Botezatu! El que més m’agrada d’ell, els seus discursos als sopars…
3. Carné: El capi, sort n’han tingut totes les xicotes del terme que ha trobat l’amor. Una gran persona, s’ha de conèixer a fons.
4. No se pas qui el porta? El duia el Roger... que bo que estava el puta! mmm
5. Marià: No para de corre, si fiqués la meitat de les ocasions que te tindria lo menos 30 fills ja.
6. Antonio: Tot un referent, caràcter per a l’equip “o me la pasas o te meto!”
7. Ivan: Corre que se les pela, glamour ensenyat la gomilla dels calçotets pel camp, un rapero dins i fora del camp.
8. Manyet: Un sac d’ossos, ojo no se te foti a córrer a la bora que te desfonda.
9. David: Un tot terreny, com diuen Els Pets “pantalons curts i els genolls pelats” sempre!
10. Civit : La perla del Bellvís, l’idol del jovent, el fill que totes les mares del poble voldrien tenir i un bon noi. Porta el gol a la sang
11. Felip: El Roberto Carlos de 3ª regional, millor persona que jugador i això ja es dir.
12. Pau: Està com un llum, la millor virtut d’un porter. Una sessió de la seva musica i te tornes esquizofrènic, que sería anar caminant pel carrer pensant que et segueixen...
13. La pregunta és: Hi ha alguna camiseta amb aquest número?
14. Gracia: Un central contundent i tècnic, igual que quan surt de nit amb les ties, amb classe però al tema!
15. No se pas qui el porta? Al Madrid el portava el Raul Bravo, tot un referent!
16. Ruben: Ha passat una mala època però aviat tornarà amb les seves fintes i els seus “golazos” de la Play, un clon del “Niño Torres”
17. Li fotrem a l'Ajuan: tot equip de Regional que s'aprecii ha de comptar amb un personatge d'aquesta índole, però sens dubte aquest es el millor entre els millors. I sap idiomes! (u, do, tre, cua, ...)
18. Piró: Es boníssim, te tronxes cada cop que obra la boca, es com el Gila però amb bo. Quan ha escalfat ja esta tot rebentat pobre.
19. Fal: Reivindicant la cultura catalana i Els Segadors, “bon cop de FAL defensors de la terra”, un got de cubata de tubo nen!
20. Olivie: La tècnica personificada, fot unes filigranes que te pots ferir si ho intentes fer. Llàstima que es tant ràpid com jo el puta, casi arriba a totes les pilotes però... uiii casi!
21. Xavi: Ves que he de dir... se m’acaben els adjectius... “Vaya puta merda de jugador!” De vegades el mataria quan el veig flotant pel camp.
22. Super Marc: Algun cop heu vist un jugador que vingui tot mudat de casa i sota porti la roba per sortir a jugar posada? Jo si, era aquest paio. La prova de que no cal ser de color fosc per córrer com un llamp!
23. Beckham: Mmmm Ho sento, he de marxar, vaig a tocar-me....

P.D.: Tot plegat es un hometge carinyós als meus companys d'equip, espero i desitjo que ningú s'hagi sentit ofés...

Us estimo cracks,