diumenge, 9 de novembre del 2008

Derrotats sense coratge.

Bellvís 1 - 3 Arbeca

El CF Bellvís ha donat la pitjor imatge de la temporada en la seva derrota a casa enfront l'Arbeca, un dels equips punters del campionat.

En un partit amb dues parts ben diferenciades, l'Arbeca ha sortit motivat i amb ganes d'endur-se el partit. Fruit d'això, i a la passivitat de la defensa local, els de les Garrigues han marcat tres grans gols que els han permés afrontar el partit amb calma i no patir en excès per emportar-se els tres punts.

A la segona part, els homes de Tiburci i Batalla, conscients del trist paper que estaven realitzant, s'han posat les piles i a la heròica, han intentat l'impossible: remuntar el partit.

Les ganes i l'actitud dels locals a la represa, s'han vist recompensades amb el gol d'Antonio, al minut 55, que obria la porta a l'esperança. Tot i així, i que el Bellvís ha disposat de més ocasions de gol, la seva renta no s'ha ampliat, i s'ha confirmat la derrota.

Resultat dur doncs, i els Bellvisencs que hauran de treballar força si volen emportar-se els tres punts del seu proper desplaçament a Rialp, per jugar enfront l'Esterri d'Àneu.