diumenge, 16 de novembre del 2008

Victòria en un partit sense història.

Esterri d'Àneu 1 - 4 Bellvís

El Club de Futbol Bellvís s'ha retrobat avui amb la victòria després de la dura derrota de diumenge passat enfront l'Arbeca, i s'ha emportat els tres punts en la seva visita al Pallars Jussà.

En un partit certament plàcid per als homes de Batalla, fins i tot desesperant en alguns moments ja que semblava que es jugava a mig gas, el Bellvís s'ha avançat més aviat mitjançant Civit, que d'un fort xut amb la cama esquerra ha establert el 0-1.

Tot i així, continua el desencert defensiu de l'equip blaugrana, que ha "regalat" el gol de l'empat a l'Esterri. Així doncs, en un quart d'hora el partit ha havia vist dos gols i estava d'allò més obert.

El Bellvís però, controlava el match, i en una jugada clara de mans dins de l'àrea, Antonio de penal, ha marcat el 1-2. L'avantatge dels Bellvisencs semblava que es veuria ampliada abans de la mitja part, i sobretot Civit, ha disposat d'opcions claríssimes que no han entrat.

A la segona, els cincs jugadors de refresc de l'equip del Pla d'Urgell han participat també del partit, i amb un ritme molt semblant al de la primera part, el Club de Futbol Bellvís ha intentat ampliar la seva renda, de nou sense massa sort.

Tot i dominar el match, i tenir més opcions, l'Esterri sempre ha plantat cara i no ha estat fins al 1-3, ja al final del partit marcat per Juanca, que el Bellvís no ha sentenciat. Ha estat de nou, mitjançant un llençament de penal.

Encara quedava temps per a un quart gol: ha estat Civit qui des de fora de l'àrea, ha col·locat la pilota a la mateixa creueta.

Així doncs, victòria del Bellvís en un partit fluix dels visitants, que hauran de treballar moltíssim de cara al pròxim partit, diumenge a casa contra el Bellcairenc.