dimarts, 25 de novembre del 2008

Victòria contra el líder.

El Club de Futbol Bellvís va aconseguir una importantíssima victòria el passat diumenge al seu estadi enfront del C.F. Bellcairenc, que arribava al poble del pla d'Urgell amb la condició de líder del grup 22 de la 3a Territorial.

Un cop més, va quedar demostrat que quan l'equip bellvisenc juga concentrat i amb motivació és capaç de guanyar qualssevol equip, i els homes de Tiburci i Batalla van deixar de banda, almenys durant un diumenge, els desencerts defensius i la mala fortuna i van tirar endavant un partit que en tot moment es va caracteritzar per la màxima igualtat entre dos conjunts que volien emportar-se la victòria.

La primera part, fou força igualada, amb un Bellcaire que intentava inquietar Pau, que junt amb les seves grans intervencions i una defensa fèrrea, aconseguia una vegada i una altra evitar el perill. El Bellvís ho intentava, però no concretava cap de les accions atacants de les que va disposar.

Abans de la fi del primer periode, el Bellcairenc es va quedar amb 10 per doble amonestació d'un dels seus jugadors i aquest factor, va permetre al Bellvís desgastar al seu rival durant la segona part.

A la represa, el partit va continuar éssent trabat, amb alternances en el joc i en les ocasions, tot i que el Bellvís intentava ficar-hi el gol, aquest no arribava a la porteria visitant.

Els últims cinc minuts però, van ser màgics. Primer Civit va errar el xut quan a porteria buida podia marca a plaer el gol de la victòria. Però el que són les coses, un dels jugadors més carismàtics de l'equip, Veira, va establir el gol que donava els tres punts als locals just al límit del temps.

Civit serveix des de la cantonada, i Viera, aixecant-se entre el núvol de defenses visitants, estableix de forma inapel·lable el 1-0.

Eufòria local i màxima bojeria a les grades del municipal Joan Solé, que va vibrar amb la sofrida però merescuda victòria del seu equip.

Ara el Bellvís prepara durant la setmana el seu desplaçament al sempre complicat camp del Torà.