diumenge, 25 de gener del 2009

De nou una victòria: Bellvís 6 - 1 Bellver

El Club de Futbol Bellvís ha aconseguit de nou, i per fi, una victòria a casa que entre altres coses servirà per calmar els ànims de l'equip i donar-li moral de cara al proper desplaçament diumenge a Palau d'Anglesola, que sens dubte serà un partit difícil.

El partit ha estat tot i així de clar color local en la gran majoria de fases. El Bellver, s'ha presentat a Bellvís amb un equip molt jove i amb moltes ganes i durant la primera part, ha plantat cara i ha donat problemes al conjunt blaugrana. Tot i així, el Bellvís ha estat el primer d'inaugurar el marcador, amb un xut de falta molt llunyà de Juanca, que ha entrat per l'escaire amb una mica de fortuna.

El Bellver, lluny d'abaixar la guardia, ha avançat les seves línies i durant una breu fase, ha controlat el partit. Fruit del seu domini, ha arribat el gol de l'empat. Una centrada per la banda dreta que un jugador visitant ha col·locat a plaer dins la porteria defensada avui per Jordi.

El conjunt local, però, no ha pecat de l'excessiu nerviosisme d'altres partits i ben aviat, ha recuperat la pilota i el control de match i mitjançant David, ha empatat abans de la mitja part.

A la represa, l'equip local ha marcat ben aviat, mitjançant Civit el tercer gol, que ha deixat el partit vist per sentència.

Els dos equips han continuat jugant amb intenció de fer un bon futbol, però el Bellvís ha estat més encertat. David, ha marcat el quart i Dàmaso i Iván han arrodonit la festa amb els dos últims gols.

Al final doncs, 6-1 per al Bellvís, en un partit força plàcid i que esperem que marqui un punt d'inflexió en la irregular campanya de l'equip local.