diumenge, 11 de gener del 2009

Derrota contundent en el primer dels partits ajornats.

Angulària 4 - 2 Bellvís

El Bellvís ha començat sense encert el 2009 i ha sucumbit en la seva visita a Anglesola per un clar 4-2. En un mal partit dels homes de Tiburci i Batalla, el Bellvís ha tornat a demostrat les seves mancances, sobretot pel que fa a agressivitat i ha deixat escapar una bona oportunitat de sumar algún punt en un camp complicat.

El primer quart d'hora ha estat de color visitant, que ja en el primer minut podria haver-se avançat en el marcador però Antonio no ha estat afortunat. El Bellvís ho ha intentat i combinava amb encert, però ha estat l'Angulària, qui amb un fort xut des de fòra de l'àrea ha establert el 1-0.

A partir d'aquí, domini de l'equip local i molt nerviosisme en el Bellvís, un equip avui, que ha protestat amb excès les poc encertades decisions arbitrals i que al meu entendre l'han perjudicat força. García ha estat expulsat de forma injusta a les acaballes de la primera meitat i ha partit d'aquí el Bellvís ha perdut la cara al partit. Tot i així, abans d'acabar la primera part el Bellvís podria haver empatat el match en alguna ocasió que, a porta buida, la seva davantera no ha sabut definir.

A la represa, els bellvisencs tenien ganes de tirar el partit endavant tot i jugar amb un home menys, però ja en el primer minut, l'Angulària ha marcat el 2-0 i el partit ha canviat de color. El Bellvís s'ha vist superat per l'equip local i fruit del seu domini han arribat dos gols més. El primer, una jugada desafortunada on Bep ha introduit la pilota dins la porteria de Jordi i el segón, una falta d'entesa entre la defensa visitant i el porter ha significat el 4-0 que ja situava un marcador impossible.

L'equip visitant però, no ha abaixat els braços definitivament i ha aconseguit dos gols que maquillaven mínimanent el resultat, el primer obra de Veira després de transformar un penal força clar i el segón marcat per Civit amb un excel·lent xut des de fora de l'àrea. Cal destacar que a la segona meitat el Bellvís ha tingut diverses ocasions per marcar però de nou, ha estat poc encertat.

Finalment, derrota dels blaugrana que continuen amb 20 punts a la zona mitjana de la taula.