dilluns, 19 de gener del 2009

Empat en el darrer partit ajornat: Vva Aguda 1 - 1 Bellvís

El Club de Futbol Bellvís únicament va treure un punt de la seva visita al camp del Vilanova de l'Aguda i continua una setmana més a la part baixa de la taula al grup 22 de la tercera territorial.

En un partit que els visitants van dominar durant moltes fases del joc, la tònica dominant va ser la imprecisió en les jugades d'atac, que no vam permetre als bellvisencs aconseguir la renda suficient per encarar el match.

Durant la primera part, molt bon primer quart del Bellvís, que va tancar el seu rival, i va arribar a la porteria contraria, sobretot, en jugades a pilota parada. Pau no va patir per defensar ahir el seu marc, i les aproximacions del Vilanova van ser molt escasses durant tot el primer període. Amb alternances i desencert en el joc és va arribar a la mitja part. Els nervis i les ganes de victòria es feien palès en els ànims dels bellvisencs que desitjaven emportar-se els tres punts en joc.

A la segona meitat, major ordre per part del Bellvís i fruit del domini visitant van arribar les primeres ocasions. Finalment, fou Antonio, qui va marcar de pena màxima després d'aprofitar l'acció de Civit, força actiu durant tot el partit d'ahir.

Tot i així, el que és el futbol, el Vilanova va empatar en la primera aproximació a la porteria de Pau. En una jugada aïllada, els locals van treure petroli del mal rebuig de la defensa per establir el 1-1.

El Bellvís va llençar-se endavant per intentar establir la igualada, però no va tenir gens de fortuna. La davantera visitant tenia la pólvora mullada i no va aconseguir tornar a foradar el marc del Vilanova.

Així doncs, trist empat el d'ahir a la tarda que deixa el Bellvís amb 21 punts a la taula.