diumenge, 22 de març del 2009

Ocasió perduda: Bellvís 0 - 0 Angulària

En una jornada marcada per les entrepussades sonores dels equips de la part alta, el Bellvís no va saber rematar la feina i situar-se d'una vegada per totes en els llocs d'honor de la taula classificatòria.

El partit davant l'Angulària d'Anglesola es presentava com sempre com un match molt complicat, tot i que a priori, el fet de jugar a casa donava cert aventatge als locals.

La primera part fou de clar color local, amb un Anglesola ordenat a darrere que tot i així va veure com el Bellvís diposava de les ocasions més clares. Tot i així, la manca d'encert dels atacants locals combinada amb la magistral actuació de porter visitant Sisco, va permetre als grocs-i-negres afrontar el segon periode amb la porteria a zero. En tasques defensives, el Bellvís no va patir gens en tota la primera part i Pau no va intervenir en cap jugada compromesa.

Però el futbol és futbol, i a la segona, el partit va embojir. En els primers compassos, el Bellvís va buscar amb insistència el gol que trenqués el partit i certifiqués la victòria, però aquest no va arrivar tot i disposar de nou d'ocasions claríssimes per marcar.

A partir del quart d'hora, l'arbitre es va erigir en protagonista del match, expulsant tres jugadors locals i un jugador visitant, en un partit que va destacar per la netedat i la cordialitat entre ambdòs equips.

Sense possibilitat de jugar a res, el Bellvís intentava a la desesperada i sempre amb inferioritat arrivar a la porteria contrària, però poc a poc, fruit del desgast local, l'Angulària va anar controlant el partit.

En els últims cinc minuts, els visitants es podríen haver emportat el triomf, però dues memorables parades de Pau van evitar la desfeta local que d'altra banda, hauria estat totalment inmerescuda.

Així doncs, un punt que es pot donar per bo un cop analitzades les circumstàncies i que manté l'equip una jornada més en 4ta posició a la taula classificatòria.


La propera jornada, un dels desplaçaments més difícils del calendari on el conjunt bellvisenc visitarà l'Arbeca.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Mª; tens raó amb lo de que sempre us hem creat molts problemes en els partits que hem disputat. De veritat, els comentaris que et feia anteriorment, era el que pensava, i abans de començar a jugar, auria firmat l'empat a ulls clucs, però vist tal com a anat el partit (boig), jo també he marxar una mica pansit, ja que a ùltima hora,podien haver estat tres els punts aconseguits, tenint en compte, es clar, que les vostres oportunitats ja havien passat.
De totes formes, ja ho sabem, el futbol es així i, els arbitres " ni te cuento".
Anims, i una abraçada

Felip ha dit...

Boness gent

Primer de tot animar a l'equip a tirar endavant. Aquest cap de setmana hem demostrat un gran esperit de lluita i sacrifici. Aquesta és l'actitud que hem de tenir d'aki fins al final.
Per altra banda no m'estranya que marxés pansit el Ramon. Perdre 3 punts amb la gran quantitat d'ajudes arbitrals que van tenir. Ha de saver greu. Però no es mereixien guanyar ni molt menys!! Prouta sort van tenir a endur-se 1 punt. Després del recital de l'andromio aquell!! De vegades els arbits són dolents i veus que s'equivoquen per les 2 vandes. Però aquest ho va fer aspres perquè de dolent no en tenia res. Però està demostrat que si un arbit vol que guanyi un equip... Pot fer molt mal. Espero que no ens passi més. A continuar lluitant i dissabte cassola!!!

Salut i força

Anònim ha dit...

des d'aquí anims a tot l'equip i enhorabona per lluitar tal i com ho fem quan ens ho proposem!

jm ha dit...

gràcies pels ànims Ramon. Ja veus que la vaig encertar quan et vaig comentar que sou un dels equips difícils de la categoria. Ens haurien anat molt bé els tres punts, però com comento a la crònica, sembla que la cosa ha quedat si fa no fa igual, potser fins i tot més apretada encara.

Diumenge ens jugarem el panís de debò. Una abraçada i fins aviat.

jm ha dit...

i per tots els companys, molts ànims i no defallim!