divendres, 2 d’abril del 2010

Segona etapa superada i amb nota: AF Les 0 - 3 C.F.Bellvís

Importantíssima victòria la que ha aconseguit el Club de Futbol Bellvís en el seu desplaçament de divendres Sant a Les, a la Val d'Aran.

El Bellvís, que pujava a la Vall sense cap pressió, degut al còmode coixí de punts que manté amb els seus rivals a la taula, va veure com el partit va ser més plàcid de l'esperat, i amb un clar marcador de 0-3 va endur-se els tres punts cap al Pla d'Urgell.

D'entrada, destacar el bon ambient que es va viure a l'autocar, ja que els jugadors i afició del Bellvís que es van desplaçar a Les, van prendre's la sortida com una "excursió" en família, la segona en el que portem d'any.
A la seva arribada al camp, els jugadors del Bellvís van ser ben rebuts per un equip, el Les, que destaca per la seva esportivitat, i amb qui ja havien intercanviat opinions en les diverses vegades que s'han vist enguany.

El Bellvís, pujava amb un equip competitiu i una banqueta de luxe, i tot i les nombroses baixes "per vacances" que tenia l'equip, els homes d'Àngel van plantar cara en tot moment.

El partit va començar amb els dos equips nerviosos i concentrats per tot el que hi havia en joc: el Bellvís, sabedor que en cas de guanyar, es posava a 9 punts del tercer a falta de 4 jornades; el Les, es situava 3r a 5 punts del 2n i depenia d'ell mateix per mantenir aquesta posició.

A la primera de canvi, pilota perduda per part del Bellvís, que el Les recupera encarant a porta, però Pau, deixa clar des del primer minut el perquè és el segon porter menys golejat de la categoria i desmantella l'ocasió rival. Una jugada que podria haver marcat el signe del partit.

El Les jugava ràpid, i amb serveis llargs des de darrere i internades per la seva banda dreta, posava en problemes el Bellvís, que es defensava amb força, treien la pilota fora dels dominis de Pau. Eren instants de domini altern, però el que són les coses, en el primer córner que saca el Bellvís, Juanca demostra la seva qualitat amb la cama esquerra, i col·loca la pilota per l'escaire amb un fantàstic gol olímpic. Zero a un al voltant del minut 20 de partit, i les coses que es posaven molt de cara per als blaugrana.

A partir del gol, tots dos equips van estirar les seves línies, però va ser el Bellvís qui va arribar més clarament a la porteria visitant. El Les, ho intentava, però sense fortuna. Juanca va tenir de nou una bona ocasió en una internada per la banda dreta, en que no va definir, però ben aviat, Civit, va marcar el segon, engaltant una pilota a la frontal que es va colar al fons de la xarxa. Era el segon del Bellvís, que deixava les coses força bé per als interessos visitants.

A la represa, el Bellvís era conscient que el primer quart d'hora era el més perillós, ja que el Les buscaria l'oportunitat de marcar un gol que el posés en el partit. Però una altra vegada, l'efectivitat del Bellvís va marcar les diferències. Pilota recuperada per Manyet en línia defensiva del Les, que el Lampard Bellvisenc controla, habilita a Civit en el moment just, i aquest, sense error, dispara al  fons de la xarxa. Era el 0-3 que deixava el partit vist per sentència.

Fins al final, intents d'arribada del Les, que no es van veure recompensats amb el gol, i diverses ocasions pel Bellvís, sorgides de les botes de Civit i de Juanca, que van sortir altes per poc. Manyet podia rubricar la seva gran tarda amb un quart gol després d'una bona jugada personal, però el seu intent de vaselina el va deturar el porter local.

I sense temps per a més, l'àrbitre va donar per acabat el partit. Satisfacció absoluta del Bellvís, que espera amb ànsia el partit del proper diumenge enfront la UE Granja d'Escarp a casa, per intentar aconseguir una nova victòria que el portaria a 2ª Territorial.

El viatge de tornada va ser dels que es recorden: càntics, "caxondeo" i tatomes a tutti pleni per un equip i una afició que s'ho mereix. (Les fotos i vídeos del viatge, que de moment són privades, així ho demostren :P)



5 comentaris:

Núria ha dit...

Gran desplaçament a Les i gran partit! Ànims que ja queda menys! Després de l'esforç sempre hi ha la recompensa!

Núria ha dit...

Per cert,felicitats també per la crònica!

Anònim ha dit...

des del rulla, felicitats a tot l'equip i a seguir així sempre.

pau i civit.

Antonioureig ha dit...

el diumenge toca gaudi, anims equip a per la victoria i el anyorat ascens.,

Felip ha dit...

Bones de nou!!
Felicitats bep per la crònica. Com sempre, impecable!!
Felicitar a tot l'equip per la victòria. Desprès de 2 viatges a Les, ens mereixiem guanyar.
Donar les gràcies a tota l'afició despaçada a Les, sent concient de la pèrdua de temps que suposo. Moltíssimes gràcies pel vostre suport incondicional que esteu demostrant durant tota la temporada.
Finalment animar a tothom per a que es desplaci al municipal Joan Sole de Bellvís aquest diumenge, i així poder aconseguir l'ascens tant desitjat i poder-ho celebrar tots plegats.
Salut i Força