dilluns, 19 d’abril del 2010

Sense afluixar la màquina: Bell-lloc 1 - 4 Bellvís

Brillant partit el disputat ahir a Bell-lloc entre l'equip local i el Club de Futbol Bellvís i que l'equip d'Àngel va guanyar per un clar 1-4.

En un "match" que va significar la demostració del gran estat de forma que travessa l'equip Bellvisenc, l'equip blaugrana es va mostrar molt posat en el partit, tot i la ressaca de tota la setmana per haver aconseguit l'ascens el diumenge anterior a casa.

Tot i aquesta lògica alegria i relaxació, la intensitat dels nois de Bellvís no va minvar, i es va plantejar un partit seriós i amb ànsia de victòria des del minut 1.

Plantejant un 3-4-3 des d'inici, l'equip va mostrar-se agressiu en atac, i les arribades per banda de Juanca i Civit es succeïen. Manyet, David, i Marià, portaven el pes del mig del camp, sempre superant la mitja local, que no aconseguia fer-se amb el control de la pilota.

Civit va poder inaugurar el marcador en un parell d'ocasions, però la manca de fortuna combinada amb l'encert del porter local, no li van permetre foradar la porta local.

Per contra, va ser Bep, qui en un còrner va marcar el primer del Bellvís. Pilota servida per Juanca des de la banda dreta, que rebutja el porter local, i el lliure blaugrana, empalma la pilota amb un fort xut a la xarxa local.

El Bellvís no va deixar res pel segon temps, i amb insistència, va buscar el segon. Fou Civit, qui culminant una bona jugada col·lectiva de tot l'equip, va marcar el 2-0.

Amb el marcador clarament favorable al Bellvís, es va arribar a la mitja part.

A la represa, el Bell-lloc no va saber espolsar-se el domini visitant de sobre, i els canvis que va realitzar el conjunt del poble veí, més aviat li van restar efectivitat. Per contra, la banqueta Bellvisenca va aportar frescura a l'atac, i en una nova jugada atacant, Civit va marcar de nou, amb un bon xut amb la cama esquerra.

El desconcert local ja fou total, quan finalment Juanca, va culminar de nou una bona jugada del Bellvís per la banda esquerra, rebent ell mateix dins l'àrea, i definint perfectament amb una pilota ajustada al pal.

El Bell-lloc ho va intentar amb més cor que cap durant els últims minuts del partit, i finalment, l'àrbitre, els va "donar el premi" de consolació, marcant de penalty totalment inexistent el gol de l'honor.

Partit plàcid doncs per als homes d'Àngel, que aprofitant l'entrepussada del Lleida, viuran amb il·lusió les dues jornades que resten, ja que, matemàticament, la primera plaça encara és possible.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.