diumenge, 31 d’octubre del 2010

Entrepussada: C.F. Bellpuig 4 - 0 C.F. Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va encaixar ahir una nova victòria en el partit que el va enfrontar al Club de Futbol Bellpuig, però que es va disputar al camp de Vilanova.

Un Bellvís amb moltes baixes, i sense "punch" va caure víctima dels seus propis errors, de la manca de contundència defensiva i de la poca arribada i encert a l'àrea local.

El Bellpuig, marcant dos gols a la primera part, i dos més a la segona (el darrer de penal) va conformar-se a veure com passaven els minuts amb el marcador a favor.

Partit fluix doncs, dels homes d'Àngel, que des d'avui han de posar-se a pensar en el proper desplaçament, a Miralcamp, en el que serà segur un partit molt complicat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Dinàmica negativa .... no. De moment, i en el conjunt de tots el partits disputats, la dinàmica és la normal que caldria haver esperat des del primer moment en que vam ascendir a aquesta categoria. I potser fins i tot millor.
Tot i que mirant els tres darrers partits que s’han disputat podríem caure en el pessimisme pels resultats negatius que hem tingut, hem d’aixecar la vista i mirar la totalitat dels encontres jugats per veure que el resultat és molt bo.
Quan la temporada passada vam pujar de categoria, el comentari que més es repetia sobre la nova temporada era que l’important seria mantenir-se a segona, i era un bon pensament aquest ja que s’anava a lluitar amb equips que ja fa anys que la tenen assolida aquesta categoria, per tant tenen pressupost, jugadors i experiència que al nostre club li cal assolir i consolidar. Doncs bé, a la llum dels actuals resultats de les vuit jornades jugades fins ara, l’objectiu de la permanència VA BÉ. I si algú en te algun dubte fem una mirada a la taula de classificació i veurem com les dades en són favorables a l’objectiu marcat: mitjana de punts que tenen tots els equips 11’5, punts del Bellvís 13; mitjana de gols a favor 15, gols marcats pel Bellvís 12; mitjana de gols en contra 15, gols que li han fet al nostre equip 17 ( i d’aquests 12 el tres darrers partits, la qual cosa desvirtua la mitjana).
Es veu, fins i tot numèricament, que estem en el bon camí per consolidar la categoria.
I si volem parlar dels tres darrers partits .... bé, el de Bellcaire es va perdre fruit de la mala sort i no per cap altre motiu (el resultat just era l’empat). El de l’Albi era el partit que s’havia de perdre, com el perdran tots els altres si l’Albi no comet un error (el comparo amb el Lleida de l’any passat, ull que al Lleida el vam guanyar. Que es prepari l’Albi !!!) i el del passat diumenge, doncs si, aquest el vam perdre, però es que tots no els guanyarem, eh?.
En aquest moment ocupem un lloc a la taula classificatòria que està molt bé. Ara només cal no badar i emprenya’l cap amunt. ENDAVANT JUGADORS, ENDAVANT BELLVÍS.
JLM

Anònim ha dit...

A l’anterior comentari, al final, on diu “emprenya’l cap amunt” volia dir “empenya’l cap amunt”. La culpa la te el corrector del word.
jlm

Ramon ha dit...

M'adhereixo al comentari molt ben fet, per cert, de l'anònim.
El Bellvis está fent una molt bona temporada, malgrat els ùltims resultats negatius.
Bep, no baixis la guàrdia ni la moral,tot el contrari, els Bellvisencs us podeu sentir orgullosos del vostre equip, ja que lo normal, quant ets nou a la categoria superior, es que ocupis llocs baixos, com s'està demostrant amb altres equips que han ascendit: i aquet no es el vostre cas.
Anims i endavant, que això tant sols es un "Bache".
Una abraçada

Anònim ha dit...

Visca el Bellvís! ànims, esforç i endavant!

Anònim ha dit...

Trobo molt encertat l'escrit de JLM. Visca el Bellvis i endavant amb les "haches".

Núria ha dit...

Totalment d'acord amb el primer comentari. S'havia entrat en una dinàmica de guanyar tots els partits i evidentment, encaixar tres derrotes consecutives és un xoc. Tanmateix, si aquest any jugueu en una categoria superior també és lògic que la dificultat sigui més gran no? És un repte que cal afrontar de la millor manera possible i mantenir-se en la categoria ja és una gran fita.
L'afició estem amb vosaltres tant si perdeu com si guanyeu!
Núria

Felip ha dit...

Bones a tothom,

Només voldria agrair tots els comentaris que ens donen suport. Moltes gràcies a totes!! I anims equip que això acava de començar i com bé diuen els comentaris, el nostre objectiu es mantenir la categoria. Continuarem lluitant per aconseguir-ho.

Salut i Força Bellvís!!!

jm ha dit...

Collons, quin munt de grans comentaris i intervencions! Demano disculpes, i ara mateix canvio el títol del post!

Avui a guanyar! Som-hi Bellvís!