dissabte, 21 de maig del 2011

Baixem amb la feina feta: C.F. Castellciutat 0 - 2 C.F. Bellvís

El Club de Futbol Bellvís ha aconseguit tres valuosos punts per mantenir-se en la tercera posició, després de vèncer al CF Castellciutat en la seva visita a la capital de l'Alt Urgell.

No ha estat pas el millor partit dels homes d'Àngel en la present temporada. Els nervis han estat presents durant tot el partit, sabedors, jugadors i cos tècnic, que hi havia molt més a perdre que a guanyar.

A més, la lesió de Manyet en el primer minut del partit, ha condicionat moltíssim el plantejament Bellvisenc, que ha trobat a faltar durant tot el partit la seva referència més clara en el mig del camp.

Tot i les adversitats, el resultat podria haver estat d'escàndol, amb bones ocasions, tan a pilota aturada, com en els peus de Bakary, que ha estavellat una pilota claríssima al pal, com en les botes de Civit, que ha fallat una vaselina ben a prop de la porteria rival.

Finalment, en una jugada desafortunada per als locals, la centrada del Bellvís ha interceptat en un defensa local, allotjant-se en la porteria del Castellciutat. Era el 0-1, que desfeia els nervis del Bellvís i descoratjava els locals.

La sentència ha arribat poc després, en una bona jugada on Juanca s'ha escapat tot sol envers la porteria rival, i a boca de gol, ha marcat el 0-2.

El segon període, ha estat fluix per part dels dos equips. La lesió d'Hèctor, ha condicionat molt el Bellvís, que ha jugat pràcticament els darrers 20 minuts amb un home menys, ja que havia efectuat tots els canvis de que disposava.

En una jugada el Castellciutat ha tingut l'ocasió d'escurçar distàncies, i donar emoció al partit, però la sort s'ha aliat amb els de Bellvís, i la jugada no s'ha definit.

Victòria i prou doncs, en un partit just del Bellvís, que tot i així és manté tercer, i lluitarà durant l'última jornada, a casa, davant el CF Ponts, per mantenir aquesta posició de mèrit que li donaria dret a lluitar pel Torneig Pepito Esteve.