dissabte, 14 de maig del 2011

Empat insuficient per seguir pujant: UE Vilanovenca 2 - 2 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís, va aconseguir sumar un punt el passat diumenge en la seva visita al camp de la Unió Esportiva Vilanovenca.

L'equip, que va desplaçar-se amb tots els seus efectius, i amb moltes ganes d'aconseguir els tres punts, va dur el pes del partit durant la major part del temps, però tot i així, la manca d'encert en els metres finals, va ser determinant.

La primera part, fou de clar color visitant. El Bellvís, circulava la pilota amb tranquil·litat, i les ocasions de gol van anar caient. Ben aviat, Kiko, fou objecte d'un clar penal dins l'àrea, que l'àrbitre no va assenyalar. Posteriorment, ell mateix va veure com li anul·laven un gol per fora de joc. A continuació, en una bona jugada col·lectiva, Kiko va rebre de nou dins l'àrea, i aquest cop, el col·legiat si que va xiular la pena màxima.

Juanca fou l'encarregat de xutar-la, però la mala sort va aliar-se amb el Bellvís. El porter detura en primera instància, i en el rebuig, Manyet, anticipant-se a la defensa, xuta la pilota que s'escapa per damunt del travesser.

Tot i l'error, l'equip va seguir endavant, i en una bona contra, Juanca, va marcar, aquest cop si, el primer de la tarda. Amb el marcador a favor, el Bellvís va jugar encara més tranquil, i va tenir força opcions d'ampliar el seu avantatge. Tot i així, el marcador no es va moure, i amb la victòria per la mínima va arribar-se al segon temps.

La segona part, va ser francament diferent. El Vilanova, conscient dels molts errors que va cometre el Bellvís, sabia que podia emportar-se quelcom positiu, i no va abaixar els braços en cap moment.

El Bellvís, per la seva banda, va continuar gaudint d'ocasions per ampliar el seu avantatge, però la manca d'encert el va privar d'aconseguir un altre gol.

Finalment, fou el Vilanova, qui en una jugada enrevessada dins l'àrea, va aconseguir el gol de l'empat.

Amb el 1-1 al marcador, els dos equips van pressionar encara més per endur-se la victòria. El Bellvís, seguia insistint en terreny rival, i va veure com li anul·laven un gol a Ionut per unes dubtoses mans dins l'àrea. Finalment, fou el mateix Ionut qui, amb un fort xut amb la cama esquerra, va aconseguir marcar el segon per al Bellvís.

L'avantatge per la mínima, mai va ser suficient, i en les botes d'Antonio i Gerard, el Bellvís va tenir prou ocasions per ampliar el marcador.

Però els tòpics es compleixen, i si falles, ho acabes pagant.

A pocs minuts del final, en una falta llençada des de gairebé la línia central, el Vilanova aconseguia l'empat a 2, que ja seria definitiu.

Ensopegada del Bellvís, que comptava amb els tres punts per mantenir el pols a la tercera plaça, i que finalment, només n'ha sumat un.