dilluns, 16 de maig del 2011

Remuntada i conquesta de la 3ª posició: CF Bellvís 3 - 1 CF Vallfogona de Balaguer

El Club de Futbol Bellvís, va jugar diumenge un dels partits més complets de la present temporada, i va assolir la tercera posició a la taula derrotant a casa el C.F. Vallfogona de Balaguer.

Després de l'empat a Vilanova, el Bellvís s'enfrontava contra l'equip que ocupava aquesta posició de mèrit, i que a més, li tenia "l'average" particular guanyat, degut al resultat del partit d'anada (2-1).

La victòria final, a falta de dues jornades, permet a l'equip somiar en mantenir la tercera plaça, empatat a punts amb Vallfogona i Ribera d'Ondara, encara que amb l'average particular guanyat amb aquests dos equips.

El municipal, presentava un gran entrada (com ja és habitual), i l'equip era conscient que només valia la victòria. Des del primer moment, l'equip va buscar els tres punts, i va jugar un bon futbol, intentant arribar a la porteria contrària jugant en profunditat, i amb passades en diagonal.

Bakary, al voltant del minut 20, va tenir una gran ocasió per avançar el Bellvís, però en el darrer moment, la seva passada de la mort en direcció a Ionut, la va interceptar un defensa del Vallfogona.

En la següent jugada, i en els millors moments del Bellvís, el rival realitza una gran triangulació a la frontal, entra fins a la cuina, i per baix, estableix el 0-1.

Cop dur per al Bellvís, que veia com de forma immerescuda, anava per darrera en el marcador.

L'arribada del segon període va servir per clarificar les coses, i donar una mica més d'espurna a l'equip.

L'entrada de Civit, Kiko i Santa, va donar molta més arribada al conjunt d'Àngel, i ja en els primers compassos, s'entreveia que quelcom canviaria en el partit.

Al voltant del minut 10 de partit, Felip cedeix una pilota a la frontal a Civit. L'artiller local, sense pensar-s'ho dues vegades, empalma la pilota amb la cama dreta, i en una paràbola sorprenent, estableix l'empat a 1.

Eren els millors moments del Bellvís, que superava una vegada i una altra l'equip visitant, amb un mig del camp molt fort, i una gran solidesa defensiva.

En una nova jugada per banda dreta, Civit recollí una nova pilota, després de la jugada individual, serveix a Kiko, qui feu lluir el porter després de col·locar una pilota a ran de gespa. El rebuig l'aprofita Santa creient en la jugada i col·locant la pilota al fons de la xarxa. Era el 2-1 i el deliri arribava a la grada del municipal.

Es tenien els tres punts, però mancava l'average. Bakary, en dues grans accions, va contactar amb el pal, i no va poder aconseguir un gol merescut. Quan ja faltava poc pel final, Alin recull una pilota en zona de creació, regateja més de 5 rivals fins col·locar-se a la frontal, i la seva passada a l'espai la recull Civit qui, magistralment, encara el porter i superant-lo per baix, marca el tercer.

Encara quedaven uns minuts per la fi del partit, i el Vallfogona va tenir una clara opció que Pau va aconseguir desmuntar.

El xiulet final, va donar pas a la festa, que va ser gran al municipal, sabedors tots, jugadors i afició, que s'havia aconseguit el resultat desitjat.

Queden dues jornades, davant Castellciutat i Ponts, on s'ha de certificar la feina d'aquesta gran temporada.


Som-hi Bellvís!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Excel•lent crònica. El redactor ha estat perfecte en la seva elaboració. Enhorabona

Anònim ha dit...

Gran crònica!

Visca el Bellvís!

Felip ha dit...

Bones a tothom!!
Primer de tot, felicito al nostre capi per deleitar-nos, una vegada més, amb una crònica impecable.
També vull felicitar a l'equip pel la tasca feta, no només aquest diumenge, sino durant tot l'any!!
Anims i a veure si aconseguim acavar la temporada tant bé com anem ara.
Salut i força!!