dilluns, 5 de maig del 2014

Ensopegada a casa: CF Bellvís 0 - 1 CF Arbeca

Nova derrota a casa d'un Bellvís irregular. L'Arbeca, un dels pitjors equips fora de casa de tota la categoria, s'ha emportat la victòria del nostre camp sense fer res de l'altre món, i n'ha tingut prou amb una diana del seu millor jugador per guanyar el partit.

L'equip ha sortit concentrat i com és habitual, ha gaudit de bones ocasions per avançar-se en el marcador, sobretot en una oportunitat claríssima d'Horra que el nostre davanter no ha culminat.

Però en la segona arribada del contrari, Claret s'inventa una jugada personal i amb la cama esquerra allotja la pilota al mateix escaire. Era el 0-1 i gairebé s'acabava el primer temps, el que ens deixava la segona part per remuntar.

Durant el segon període un Bellvís incisiu ho ha intentat una vegada i una altra, i ha gaudit de grans oportunitats en les botes de Kiri i Toni, que increïblement, no han acabat en gol. L'Arbeca ho intentava a base de pilotes llargues, però el partit s'ha desenvolupat sempre al seu camp.

Passaven els minuts i el gol no arribava, ni tampoc quan Horra es plantava davant el porter, servia el gol en safata a Peru però aquest, enviava la pilota alta.

Mala fortuna en el partit, i mala fortuna amb les lesions, amb tres jugadors que van haver de ser substituïts. Esperem que es recuperin aviat! Molts ànims!