dilluns, 19 de maig del 2014

Victòria i orgull: CF Bellvís 2 - 0 CF Palau

Gran partit de futbol el que es va poder gaudir ahir diumenge al Municipal de Bellvís.

Bona entrada, motivada per la rivalitat comarcal i veïnal i per la Festa de les Cassoles de Sant Isidre a Bellvís.

Els dos equips van jugar de tu a tu, sense concessions, i sabedors que hi havia quelcom més que tres punts en joc.

El Palau, s'hi jugava molt més que el Bellvís, ja que encara té opcions d'aconseguir la 2ª posició a la taula, que li donaria dret a pujar de categoria.

Tot i això, el nostre equip va sortir més motivat que mai i va fer un partit excel·lent en totes les seves línies, deixant el Palau amb poques opcions d'emportar-se res positiu.

El retorn de Piró fou clau per al Bellvís, ja que quan ell juga, la banda esquerra és un perill constant. En una bona triangulació entre ell i Horra, el nostre jove crack s'inventa una jugada perfecta i serveix a Mesalles per a que aquest marqués el primer gol de la tarda.

La fèrria defensa local no deixava arribar als perillosos puntes visitants, i amb la renda mínima es va arribar al descans.

La segona part, va seguir una tònica similar, amb un Bellvís cada vegada més segur, que gaudia de bones ocasions a la contra. Finalment, al voltant del minut 60 de partit, Marc servia una falta lateral i Edu l'engaltava al fons de la xarxa aconseguint el seu primer gol del curs i manifestant-se com a guanyador de l'enquesta.

L'equip, que es quedava amb 10 per expulsió d'Horra, va seguir lluitant i no va permetre que els visitants marquessin un sol gol.

Victòria brillant i gran partit dels dos conjunts, que van brindar al nombrós públic un partit dels que fan afició.

Destacar també que durant el partit es van enfrontar 6 entrenadors actuals del CEPU, el que demostra el fort lligam entre el nostre jove club de futbol base i el futbol amateur de la comarca.