dilluns, 26 de maig del 2014

Inversemblant: CF Miralcamp 3 - 2 CF Bellvís

Nova derrota fora de casa en el partit més plàcid que el Bellvís ha viscut durant la present temporada.

Bona primera part dels blaugrana, amb una defensa seriosa i un Miralcamp inoperant tot i el que s'hi jugava. Les bones accions en atac dels Bellvisencs donen els seus fruits, i Piró, que tot i no estar al 100% és una peça clau en atac, provoca penal i l'expulsió del central local.

Minut 5 de partit, Kiri marcava el primer i els locals amb 10, la cosa no podia anar millor.

Seguia el control de la pilota i del partit per part dels nostres, que abans d'acabar el primer temps, marcaven el segon que semblava que deixava el partit vist per sentència.

Canvis a la mitja part, poca actitud de l'equip i sensació de que ja no calia córrer més. El Miralcamp s'ho va creure i va començar a buscar amb ganes la porteria de Pau.

Dues jugades individuals del seu extrem esquerre van significar l'empat en només deu minuts.

El Bellvís, que encara no sabia d'on li havien vingut els gols, va espavilar-se, i Kiri va gaudir d'una magnífica ocasió que hauria significat el 2-3.

Però els locals van seguir creient, i a les acaballes del partit, error en el refús de la defensa, la pilota cau morta a la frontal i la col·loca el mitja punta del Miralcamp al fons de la xarxa.

Nou partit per lamentar, i ara toca pensar en l'última jornada a casa, enfront del Vallfogona, que tampoc s'hi jugarà res.