dilluns, 4 de maig del 2015

Una victòria que val la 4ª posició: CF Bellvís 3 - 1 CF Miralcamp

Els nostres jugadors eren conscients que després de la proesa de Ponts, no es podia fallar a casa, i van sortir concentrats al camp, però amb menys "xispa" de l'habitual, i tot i que dominaven el partit, aquest domini no es concretava en ocasions.

Tot i així, en una jugada per banda, la pilota acaba refusada al punt de penal, i des d'allí, Víctor l'empala i no falla marcant el seu tercer gol de la temporada.

Tot i que el ritme del partit no era l'adequat, el Bellvís va seguir gaudint d'ocasions, la més clara a les botes de Cesc, que va estavellar un fort tret al travesser.

El partit s'acabava amb una primera part força plàcida per als interessos locals.

La segona va seguir la mateixa tònica, i aviat semblava que el partit quedava vist per sentencia quan Mesalles va transformar en gol un lliure indirecte dins de l'àrea.

Però a partir d'aquí, va començar el descontrol. Manca de criteri per part del col·legiat i targetes a tort i a dret que posaven els locals dels nervis.

En una jugada aïllada, el Miralcamp va reduir distàncies mitjançant un gran cop de cap. Això va portar nervis a l'equip, que ja jugar els seus pitjors minuts.

Tot i així, Horra, va tranquil·litzar la parròquia Bellvisenca a les acaballes del partit, transformant una gran vaselina per damunt del porter visitant.

Tres punts més, i triple empat al "pitxitxi" de l'equip, ja que Piró, Horra i Mesalles han marcat 7 gols cadascun.

Aquest dissabte, penúltima sortida al camp del Sant Guim, equip que lluita per la salvació i que de ben segur no ens deixarà les coses fàcils.