dilluns, 4 de març del 2024

Jornada 18: CF Bellvís 1 - 1 CE Alfès

Empat de l’equip al municipal contra el l'Alfès. El partit es va jugar amb moltes dificultats a causa del gran vent que bufava al Pla d'Urgell. El match va començar amb domini de l’equip visitant, ja que amb el vent a favor i amb una bona passada filtrada van posar el 0-1 al marcador.

De nou tocava remar contracorrent i a més a més, amb el vent en contra. Tot i això, els nostres van aguantar el marcador i vam tenir diverses ocasions clares per intentar igualar el resultats abans de la fi del primer temps, però no va ser possible. 

A la represa, els nostres jugadors van sortir a per totes, amb la intenció d'aprofitar el vent que ara bufava a favor. 

Corria el minut 70 de partit quan lo Jaume Pascual aconseguir marcar el gol de l'empat amb un autèntic golàs amb un fort xut des de fora de l'àrea. 

Fins al final no vam parar de tenir ocasions, una darrere l'altra per tot i així el gol no arribava. En la darrera jugada del partit, lo Pau Serra penjava una falta des de la línia de mig camp, que va passar pel costat del pal sense que ningú hi pogués arribar.

Empat dur, on haguéssim pogut treure els 3 punts, però continuarem millorant per poder assolir els nostres objectius. Volem agrair a l’afició el seu suport un dia més i sobretot tenint en compte el vent i fred que va fer. Tenim la millor afició, gràcies!

Amunt Bellvís!