dilluns, 25 de març del 2024

Jornada 21: CE Benavent 4 - 2 CF Bellvís

Enèsima decepció fora de casa i enèsim partit on mereixem més. L'equip demostra que té nivell per ser molt més amunt a la taula però de nou els errors ens condemnen.

Als primers minuts vam tenir una doble ocasió claríssima per part del Jassim i del Rares on ni un ni l'altre no van ser capaços de posar-la dins. A la contra 1-0 i com sempre a nadar contra corrent.

El partit va ser molt intens, amb força targetes i un expulsat pels locals. La primera part va acabar amb el Benavent guanyant per la mínima i amb l'esperança de l'empat en l'afició Bellvisenca.

Un error del Biel va significar el 2-0 i al cap de pocs minuts els locals feien el 3-0 i el partit quedava vist per sentència.

Dos bons gols, un de l'Enric del Poal i l'altre del Jaume Pascual posaven el 3-2 al marcador i el partit quedava obert i d'allò més emocionant. Ho vam intentar fins al final, però sense sort.

En la darrera jugada del partit, penal clar del Jordi Teixidó al punta del Benavent. El transformava i després del gol sonava el xiulet final.

Vam lluitar molt, ho vam intentar, però no vam tenir sort, un diumenge més.

Diumenge 7 d'abril tanquem la lliga regular a casa en un super derbi contra el Bell-lloc.

Però no patiu, que us tenim reservades més sorpreses ja que sabem que teniu ganes de futbol!