dilluns, 11 de març del 2024

Jornada 19: CF Sudanell 2 - 0 CF Bellvís

Nova derrota de l'equip en el desplaçament d'ahir diumenge a Sudanell. Partit on el nostre equip va voler jugar a futbol però el camp del Segrià no estava en les millors condicions i això provocava molts errors dels nostres jugadors.

El Sudanell va plantejar un joc directe, guanyant la majoria dels duels aeris i buscant fer-se amb el control de les segones jugades.

Els deu últims minuts de la primera part van ser els millors dels nostres, que van posar setge a la porteria rival, tot i que sense sort.

A la represa, i amb el 0-0 al marcador, el nostre equip va sortir bé i teníem el control del partit.

Tot i així, en un error defensiu, com ens acostuma a passar ens fan el primer gol, i és que els rivals no perdonen i nosaltres ho fem cada diumenge.

Només cinc minuts després i després de transformar una pena màxima el Sudanell va fer el segon que feia impossible la remuntada dels nostres.

A partir d'aquest segon gol, ja no vam fer massa bon futbol. Ho vam intentar més amb el cor que amb el cap i fins i tot ens van anular un gol al Jaume per fora de joc inexistent.