diumenge, 27 de setembre del 2009

Debut amb victòria: Bolívia 0 - 4 Bellvís



El Club de Futbol Bellvís va aconseguir ahir a la tarda superar la primera prova d'aquesta temporada, el C.F. Bolívia a domicili, per un clar resultat de 0-4.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades: la primera va ser de domini altern, si bé es cert que el Bellvís va dominar més la pilota i va gaudir d'ocasions clares per avançar-se en el marcador, els blaugrana no van imposar el seu ritme de joc, i es van veure massa imprecisions damunt el terreny de joc.

Per la seva part, el Bolívia intentava fer arribar pilotes llargues als seus davanters, però tampoc va tenir molt èxit i pràcticament no va crear perill a la porteria de Pau.

Ruben va ser l'home més en forma dels bellvisencs, tot i que va estar mancat de sort. En una primera oportunitat va rematar al pal, i en un parell d'ocasions dues pilotes seves van sortir fora per ben poc.

Tot i així, no va fer falta lamentar-se, ja que a la segona part, ell mateix va encarregar-se de redimir els errors del primer temps.

En una segona part espectacular, el Bellvís va sortir en tromba cap a la porteria visitant, i Ruben va ser el primer en foradar la porteria del Bolívia amb una forta rematada de bolea des de la frontal que va entrar ajustada al pal. Corria el minut 10 de la segona part.

A partir d'aquí, el partit va ser força còmode per al Bellvís, que va marcar el segon mitjançant Dàmaso, amb una vaselina inapelable. Moltíssima alegria al conjunt bellvisenc que veia el partit gairebé resolt.

Però encara hi havia temps per a més. Ruben va marcar el segon del seu compte particular en una jugada de bella factura on primer va controlar damunt la línia de l'àrea, i després va marcar un xut girant-se a la mitja volta que va entrar ajustat al pal llarg i on el porter local no va poder fer res.

Finalment, en un claríssim penal comés sobre Salvador, Juanca va establir el 0-4 que ja seria definitiu.

Així doncs, bon inici de temporada per al Bellvís, que només pensa ja en el proper partit a casa, el proper diumenge davant del Les, un rival de nou totalment desconegut pels del Pla d'Urgell.

4 comentaris:

naves91 ha dit...

Enhorabona nois. Hem de seguir així per arribar a l' objectiu.
Salut!

Felip ha dit...

Bones a tothom!!
Felicito a tot l'equip per la feina feta aquest diumenge al municipal de la Bordeta. Tot i que a la primera part no vam estar ni encertats ni oportuns i amb manca d'intensitat, a la segona part on es van fer molts menys errors vam esmenar tots els errors fets amb un marcador molt contundent i posant de manifest tot el treball fet durant la pretemporada.
Bep cada cop utilitzes més paraules tècniques per fer les cròniquies. Aviat haurem de començar a buscar al diccionari per entendre-ho tot!!!jejeje. Molt bé per això. Ets un crack. Continua així.
Ens veiem demà a l'entrenament.
Salut i Força.

Ramon ha dit...

Felicitats Bep, això es arrancar en bon peu. Ja vaig dir-te que el canvi de grup podria beneficiar-vos. A seguir així.
Nosaltres ho vam tindre més pelut, van sobrar tres minuts, que hi farem.
Salutacions

eskarp ha dit...

Enhorabona als de Bellvis per la victoria. Crec que estareu a dalt aquest any juntament amb el Puigvertenc i el Lleida. Esperem poder aconseguir que l'equip agafi ritme aviat i estar a dalt nosaltres tambe.

Sort contra el Les!