diumenge, 6 de desembre del 2009

Empat en el derbi: Bellvís 2 - 2 Bell-lloc

Empat insuficient el que va aconseguir el passat diumenge 6 de desembre el Bellvís a casa, contra un dels rivals de tota la vida, el Club de Futbol Bell-lloc.

El Bellvís, va mostrar per fi una certa millora en el seu joc, i en tot moment va demostrar la seva voluntat de jugar la pilota i portar el pes del partit. Tot i així, les expectatives locals no es van complir, ja que en una errada greu de la defensa local, el Bell-lloc va veure recompensada la seva poca insistència de cara a porta amb un clar penal comés per Pau. Els visitants no van fallar i al quart d'hora de la primera part establien el 0-1 que posava les coses força difícils als locals.

Tot i així, el Bellvís va seguir en el seu empeny d'aconseguir els tres punts, i mitjançant una magistral jugada de Civit, va establir la igualada al voltant de la mitja hora de joc. Fins al final de la primera part, continua insistència de l'equip local, que no va trobar la manera d'ampliar la seva renda golejadora.

A la represa, el Bellvís va sortir encara més concentrat i amb la voluntat de solucionar el partit com més aviat millor. Civit va marcar el segon del seu compte, que significava el 2-1 i que donava de manera temporal els tres punts per a l'equip local.

Però a partir d'aquest moment, l'àrbitre es va consolidar com a penós protagonista del partit, i en una estona, es va carregar la bona feina d'uns i altres. Primer, expulsant de forma rigurosíssima dos jugadors del Bell-lloc, a continuació, xiulant un penal inexistent a l'àrea de Bellvís (a mode de compensació) que va significar el 2-2, i ho va arrodonir, amb dos expulsats més per cada banda. Lamentable.

Tot i jugar amb superioritat els últims 10 minuts, el Bell-lloc es va tancar bé al darrere i res va poder fer l'equip local per aconseguir el tercer. 2 punts que van volar doncs del municipal de Bellvís de manera totalment injusta.