dimarts, 8 de desembre del 2009

Victòria en el partit ajornat: Bellvís 5 - 0 Esterri

Per fi el Bellvís va poder gaudir d'una plàcida tarda de futbol, i va aconseguir una còmoda i merescuda victòria per 5 -0 davant el conjunt de l'Esterri d'Àneu.

El partit, jugat el passat dimarts, va ser de domini total del Bellvís, que en cap moment va veure inquietada la seva porta.

L'Esterri, un conjunt jove, noble i voluntariós, va posar tot l'esforç durant els 90 minuts, però la veterania del Bellvís, i el bon joc dels locals durant alguns trams del partit van tombar la balança.

El Bellvís en cap moment va sortir relaxat al camp, sabedor que els tres punts eren d'allò més importants i que en aquesta categoria, no hi ha rival petit. Fruit d'aquesta actitud positiva, Marià va marcar el primer quan tot just es portaven jugats 10 minuts de partit. Ben aviat Rubén va establir el 2-0 que deixava el partit força clar.

A la represa, tranquilitat en el bàndol Bellvisenc, que va mantenir el bon joc durant els quaranta-cinc minuts que restaven per acabar el partit. Antonio es va retrobar amb el gol, Rubén va marcar el segon del seu compte particular i amb el cinquè de la tarda, l'equip blaugrana va rubricar una golejada força còmoda.

Així doncs, bon i plàcid partit dels homes d'Àngel, que ha de servir per afrontar amb encara més motivació el proper desplaçament, el diumenge 13, dia del referèndum, a Albesa.

Imatges del partit (gràcies al Jordi i a la Sílvia!)