diumenge, 21 de març del 2010

Calia vèncer: Bellvís 1 - 0 Aitona

Setmana plàcida la que ha viscut el Club de Futbol Bellvís després del bon resultat aconseguit en la jornada anterior.

Així doncs, el partit contra l'Aitona es presentava com una nova final per als homes d'Àngel, en la qual era bàsic obtenir de nou una victòria i sumar els tres punts en joc.

Els jugadors Bellvisencs, procuraven mantenir-se al marge de possibles eufòries i confiances excessives davant un rival de la part mitja baixa de la taula, i van fer bé, ja que l'Aitona es va mostrar un equip ferm, amb solvència defensiva tot i que amb pocs arguments en atac.

La primera part va ser serena, sense deixar opcions en defensa, amb l'equip ben organitzat i amb molt control de  la pilota. Kiko va gaudir d'un parell de bones ocasions en remats de cap que van anar fora per molt poc.

Però va ser Manyet, en un moment de forma espectacular, qui va obrir la llauna al voltant del quart d'hora de partit. Juanca centra un córner a la dreta de l'atac Bellvisenc, la pilota es refusada amb poc encert per la defensa visitant, i ell mateix connecta un xut fortíssim amb la dreta que entra ben a prop del pal llarg i davant el qual el porter visitant no pot fer res.

Les coses es posaven de cara per al Bellvís, tal com era de preveure, ja que el control del match era clarament local.

Tot i així, aquest domini no es va concretar en més efectivitat de cara a porta, i amb la victòria per la mínima es va arribar al descans.

El Bellvís no va moure banqueta per entrar al segon període, i amb el mateix onze va seguir el setge a la porteria visitant. El porter de l'Aitona va guanyar sens dubte el qualificatiu de jugador del partit, amb una sèrie d'intervencions de molt de mèrit.

Com diu el gran José Antonio Camacho, "el futbol es así", i ahir la pilota no volia entrar al municipal. Pràcticament una desena de córners va servir el Bellvís durant el segon temps, a banda de dos gols anul·lats per fora de joc, i diverses rematades a boca de gol de Kiko i Rubén. Res no va ser suficient per foradar per segon cop la porteria de l'Aitona.

I el que són les coses. A falta de 5 minuts per la finalització, Manyet veu la segona groga i és expulsat justament. L'equip visitant ho va aprofitar per avançar línies i va buscar l'empat amb insistència, però el marcador no es va moure.

Tres punt importantíssims per a mantenir-se a la part alta del grup 21. Ara ja toca pensar en un dels desplaçaments més difícils de l'any, al camp del 4t classificat, el Puigverd de Lleida.

2 comentaris:

Pau#1 ha dit...

Força Bellvís!

una setmana més amb victòria i bona crònica!

Núria ha dit...

Ànims i endavant!