diumenge, 28 de març del 2010

Primera etapa del Tourmalet superada: Puigvertenc 0 - 2 Bellvís

Una nova victòria, i cada vegada amb més valor afegit, la que va aconseguir ahir el Club de Futbol Bellvís en la seva visita al camp del 4t Classificat, el C.F. Puigvertenc.

En un partit estranyament plàcid, els Bellvisencs van dominar de principi a fi, i en cap moment van veure perillar la victòria. Recolzats pels nombrosos afeccionats i afeccionades que es van desplaçar des de Bellvís, l'equip va realitzar un primer temps gris, sense massa control al mig del camp, però sense passar angoixes en defensa.

Al voltant del quart d'hora de partit, el Bellvís surt ràpidament a la contra, Juanca controla la pilota a la banda esquerra, serveix al "killer" Civit a la frontal de l'àrea, i de xut creuat, ell mateix estableix el 0-1. El partit es posava ben aviat de cara per al Bellvís, però calia acabar la feina i seguir amb la constància i treball de sempre.

El mig del camp del Bellvís, no va funcionar com altres ocasions, i això ho aprofitava el Puigvertenc per emportar-se pilotes dividides i donar sensació de perill. La defensa del Bellvís, treia una vegada i una altra les pilotes visitants, i amb un solitari gol al marcador es va arribar al segon temps. Abans però, s'havia produït l'auto-expulsió del lateral esquerre dels locals, que en cometre una falta veu la primera targeta groga i fruit de les protestes, s'emporta la segona.

A la mitja part, lògica exigència a la banqueta Bellvisenca, ja que calia millorar molt en el joc per terra i controlar una mica més el partit.

Durant el segon període, tot va ser una altra història. El Bellvís va dominar el partit de principi a fi, i les ocasions es van anar succeint. El setge dels homes en punta del Bellvís va ser constant, i en nombrosos llençaments de còrner i pilota parada el perill arribava a la porta local. L'àrbitre va encarregar-se d'anular unes quantes jugades per dubtosos fores de joc, però res va ser suficient per evitar que el Bellvís ampliés l'avantatge en el marcador.

Juanca serveix el còrner des de l'extrem esquerra de l'atac del Bellvís, la pilota arriba al segon pal on Kiko retalla i marca el segon. Alegria extrema dels homes d'Àngel que sabien que la victòria ja no s'escapava.

El Bellvís va moure banqueta per aportar frescor als minuts finals i amb certs canvis tàctics les arribades a l'àrea contrària es van succeir. Juanca va disposar d'un parell de xuts des de la frontal, i Kiko i Civit, amb dos u contra u, podrien haver ampliat el marcador, però l'encert del porter del Puigverd ho va evitar.

Al final, victòria clara del Bellvís, en un dels partits més plàcids de la temporada per a Pau, i ara, després de la victòria, tranquil·litat per afrontar el partit ajornat a Les, un dels camps més difícils de la categoria, on l'equip no té res a perdre.

1 comentari:

Felip ha dit...

Bones a tothom.
Primer de tot felicitar al capi per la cronica que ens ha fet. Com sempre. Perfecta!!!
A continuació, felicitar a tot l'equip per la victòria aconseguida a Puig verd. Un pas de gegant cap a l'ascens!!!
Finalment animar a tot l'equip per aconseguir la victòria el proper divendres a Les. Si guanyem ja ho tindrem gairebé tot al sac. Només caldrà lligar'l-ho a casa contra la Granja.
Salut i Força!!