dilluns, 12 de setembre del 2011

Derrota del Bellvís en el primer desplaçament de l'any: CE Oliana 3 - 1 CF Bellvís

El Club de Futbol Bellvís va perdre ahir diumenge el seu primer partit en aquesta lliga, en la seva visita al camp de l'Oliana

El partit fou força igualat, i el resultat final, prou ampli, no fa justícia al que es va veure damunt del terreny de joc.

Un Bellvís amb moltes cares noves i molta joventut, va sortir concentrat i amb ganes de fer bé les coses, i va intentar avançar-se en el marcador ja durant el primer temps, però sense deixar de cobrir la porteria defensada per Jesús.

En una bona jugada per la banda, Alin, en una magnífica acció individual, va marcar el primer amb un fort xut a la mitja volta.

Sense temps de veure gran cosa més, i amb aquest avantatge mínim en el marcador, es va arribar al descans.

Tot i que no ho semblava, el partit va fer un gir prou estrany durant el segon temps, i les coses van girar-se en contra del Bellvís.

Tot i dominar la possessió de l'esfèrica, les errades col·lectives van condemnar l'equip, i quan es portava un quart d'hora de joc, l'Oliana va empatar el match.

A partir d'aquí, els nervis i les imprecisions es van fer la tònica dominant, i amb un llançament de falta des de la frontal, i sense fer pràcticament mèrits, els locals van capgirar el marcador.

Fou un cop fort pel Bellvís, que no va saber reaccionar. Encara faltava el tercer, que va arribar en un córner.

Derrota per a oblidar doncs, i a pensar només en el proper partit, un enfrontament molt difícil, la setmana vinent a casa, contra el CEEF Tàrrega.