diumenge, 18 de setembre del 2011

Victòria per la mínima a casa. CF Bellvís 1 - 0 CEEF Tàrrega

Gran victòria la que va oferir ahir diumenge el Bellvís davant la seva afició. Un partit vibrant, amb entrega i coratge, on l'equip va superar a un gran rival i les adversitats que se li van plantejar.

En una primera part de domini altern, marcada pel fort vent, el Bellvís va tenir bones ocasions per avançar-se en el marcador. Però la manca d'encert en unes ocasions, i la de fortuna en altres, feren que no hi hagués canvis en el marcador visitant.

El CEEF Tàrrega, en una bona contra, va aconseguir arribar fins l'àrea local, i va forçar l'expulsió de Pau en una jugada a la frontal.

El Bellvís es quedava amb 10 homes i faltava una part i mitja per a la finalització del partit.

Tot i aquest greu ensurt, l'equip no va perdre la cara, i va aguantar fins a la fi de la primera part.

El segon període es preveia dur i complicat. El Bellvís l'afrontava amb un jugador menys, i amb el vent en contra. Però una sòlida defensa es va imposar al conjunt visitant i la porteria defensada per Jesús, mai no va perillar.

Tampoc eren freqüents les arribades dels Bellvisencs a l'àrea, ja que va ser molt poc el perill que uns i altres van crear durant el segon temps.

Però el que son les coses, la sort va donar la cara als blaugrana en els instants finals. Internada d'Alín per la banda esquerra, que es escombrat dins l'àrea.

Penal clar, que Civit transforma en el 1-0. Era el minut 86 de partit, i calia aguantar el resultat com fos.

L'equip es va fer fort i amb paciència, va esperar el xiulet final.

Victòria de prestigi, que ha de servir per donar moral a l'equip de cara a properes jornades. El pròxim partit, un desplaçament complicat al camp del Miralcamp.