dilluns, 14 de gener del 2013

Golejada al municipal: CF Bellvís 3 - 0 CE Sant Guim

El Bellvís va retrobar-se amb la victòria després d'empatar en la darrera jornada derrotant el CE Sant Guim al municipal, per un clar tres a zero.

Tot i el lamentable estat del terreny de joc, durant el primer temps es va veure un gran partit, amb un Bellvís llençat a l'atac, que va ser molt superior a la zona central, amb una gran actuació dels seus homes de creació, que amb triangulacions ràpides i pilotes obertes a les bandes van fer molt mal al Sant Guim.

Fruit del domini local, van arribar les primeres ocasions, una d'elles molt clara sorgida de les botes de Piró que el porter va deturar amb encert. També va provar-ho el Bellvís amb força córners que no van trobar un rematador clar.

El Sant Guim, intentava com podia treure's de sobre el domini local, i tot i que ahir no va tenir la seva millor tarda, va gaudir d'una bona ocasió en el tram final de la primera part que no va entrar per ben poc.

Finalment, el Bellvís va tenir premi a la seva insistència i el gol va arribar. David situa una pilota en profunditat a Civit, que busca la línia de fons i serveix a Kiri, aquest, fa una genial jugada individual i des d'un extrem de l'àrea serveix a Horra que només ha d'empènyer la pilota. Gol i xiulet de l'àrbitre per tancar una bona primera part.

La segona va seguir amb una tònica similar, però amb un Sant Guim amb les línies més avançades, buscant portar més perill a la porteria de Pau. Però ben aviat les esperances visitants es van acabar, amb un gran gol de Kiri, que va aprofitar una pilota dividia per marcar el segon.

Amb el Sant Guim buscant reduir distàncies i en una contra, Xavi Piró va retrobar-se amb el gol establint el tercer i definitiu.

Gran partit al municipal, que consolida l'equip a la zona noble, i que serveix per retallar punts al líder que ahir va punxar a Anglesola. Així doncs, el Bellvís té ara el Solsona només tres punts per sobre a la taula, i buscarà seguir sumant la setmana vinent en el derbi contra el Térmens.