dilluns, 21 de gener del 2013

Victòria en el derbi: AE Térmens 1 - 3 CF Bellvís

Nova victòria del Club de Futbol Bellvís, que ha tancat la 1ª volta amb un balanç extraordinàriament positiu de 11 victòries, 5 empats i només una derrota en les 17 primeres jornades de la competició.

El rival fou l'AE Térmens, equip consolidat a la zona mitjana de la taula, que tot i així no va poder superar el bon plantejament de l'equip Bellvisenc.

En un partit marcat pel fort vent, el Bellvís va jugar amb aquest element en contra durant el primer temps, però això no li va restar efectivitat, ja que amb un bon joc combinatiu, va gaudir de bones ocasions per avançar-se.

Felip, Kiri i Piró van veure com les seves rematades les treia amb encert el porter local, però finalment fou Xavi Piró, en un gran estat de forma, qui finalment va moure el marcador amb un gran gol després d'una jugada col·lectiva.

Pocs minuts després, fou Kiri qui va colpejar de nou, marcant el segon pel Bellvís que semblava que deixava el partit vist per sentència, tenint en compte que l'equip blaugrana havia de jugar tot el segon període amb el vent a favor.

Però el partit es va complicar quan, tot just iniciar-se la segona part, una falta a la frontal la va aprofitar el Térmens per escurçar distàncies.

Els locals es van créixer i van intentar-ho amb més cor que cap, però una brillant actuació de Pau va desfer qualsevol possibilitat d'empat.

Finalment, i a pocs minuts del final, una gran jugada de Mesalles, que sempre va creure en el gol, va significar el tercer per al Bellvís i la sentència.

Alegria dels molts aficionats Bellvisencs presents a Térmens i alegria de l'equip que segueix lluitant una jornada més a la zona alta.

La setmana vinent, l'equip es desplaça a Ivars, un nou partit lluny del municipal