dimarts, 10 d’octubre del 2023

Jornada 2: CF Albesa 6 - 2 CF Bellvís

Segona jornada de lliga i seguim sense conèixer la victòria. Bona imatge de l'equip i massiu desplaçament de Bellvisencs i Bellvisenques a Albesa fent costat a l'equip.

L'equip va començar bé i va tenir diverses ocasions, però en la primera ocasió que va tenir, l'Albesa va fer el primer. Un nou error al cap de dos minuts posava el 2-0 al marcador.

L'equip tenia ocasions i fruit d'una falta lateral, Jaume feia el 2-1 abans del descans que canviava l'aire del partit.

A la represa, el bon joc dels nostres continuava i una gran jugada de Cámara per banda dreta va servir per remat de Jaume, que el porter va aturar en primera instància però no va poder aturar la posterior rematada de Xavi Martorell que feia el 2-2. Alegria dels nostres jugadors i de la parròquia desplaçada, però per desgràcia va durar poc.

L'Albesa va marcar només 5 minuts després i a partir d'aquí el partit es va trencar.

Fràgils ens defensa vam encaixar fins a 6 gols, en un resultat excessiu pels mèrits de l'equip.

Seguirem treballant per millorar. Visca el Bellvís!